Άμοιρο ελλληνικό ποδόσφαιρο – Τελικά δεν θα γίνουμε άνθρωποι ποτε !

 Άμοιρο ελλληνικό ποδόσφαιρο – Τελικά δεν θα γίνουμε άνθρωποι ποτε !

Νιώθω πολύ τυχερός που την ώρα του ντέρμπι εγώ έβλεπα στο καναλί του ΟΤΕ την ταινία ΝΟΝΟΣ 3 με Αλ Πατσίνο , Άντι Γκαρσία και 7 υποψηφιότητες για ΟΣΚΑΡ.

Απο αυτά βέβαια που έμαθα εν συνχεία παρόμοιες μαφιόζικες εικόνες είχαμε και στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής συνάντησης ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον διαιτητή να ακυρώνει και εν συνεχεία απο τα αποδυτήρια να επικυρώνει το ένα και μοναδικό γκολ της συνάντησης που πέτυχε ο ΠΑΟΚ.

Είναι η λεγόμενη κωλοτούμπα του διαιτητή που ποιός ξέρει τι τράβηξε μέσα στα αποδυτήρια αυτές τις δύο ώρες που ήταν μέσα κλεισμένος.

Διότι η απόφαση για την κατακύρωση τελικά του γκολ ήρθε μετά απο ένα διωράκι που μάλλον μεσολάβησαν  πολλά και διάφορα.

Βέβαια στην συγκεκριμένη συνάντηση την διαφορά δεν έκανε το γκολ που ακυρώθηκε, σε πρώτη φάση και εν συνεχεία μέτρησε για τον ΠΑΟΚ, αλλά το μπουκάρισμα του Ιβάν που κάποια στιγμή έβγαλε το πανωφόρι και φάνηκε το πιστόλι στην ζώνη.

Αυτά που είχε κάνει πριν απο 15 – 20 χρόνια ο Μελισσανίδης σε ένα παιχνίδι που είχε γίνει τότε στο Ολυμπιακό Στάδιο έκανε προχθές ο Σαβίδης γιατί σε αυτή την χώρα δεν αλλάζει τίποτα.

Τα χρόνια περνάνε ο κόσμος πάει μπροστά αλλά η Ελλάδα πίσω !

Δεν υπάρχει πολιτισμένο κράτος που στην διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα μπουκάρει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος της μίας  ομάδας με ένα τσούρμο φουσκωτούς και ένα πιστόλι στην ζώνη σαν τον Λούκι Λουκ.

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Υπήρχε ποτέ περίπτωση αν ο Σαββίδης έκανε με αυτό τον τρόπο περιπολία στα σύνορα με την Τουρκία και περνούσε κατά λάθος δέκα μέτρα στο Τούρκικο έδαφος να τον έπιανε η Τουρκική περίπολος ;

Και να το θέλανε θα το σκεφτόταν πολύ σοβαρά.

Ο Ιβάν μπούκαρε προχθές στον αγωνιστικό χώρο με ένα πιστόλι στην ζώνη περιτριγυρισμένος απο μια ομάδα φουσκωτών που ήταν έτοιμοι να σκουπίσουν σαν κουνούπι οποιοδήποτε έμπαινε μπροστά στον πρέοδρο για να του ανακόψει την πορεία.

Νομίζω οτι αυτές οι εικόνες μας αδικούν όλους και πάνω απο όλα αδικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο που ψάχνει χρόνια τώρα να βρεί τον δρόμο του.

Περιμένουμε τις γενναίες και δύσκολες αποφάσεις που έχει προαναγγείλει ο υφυπουργός Αλθητισμού αφού πλέον έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και δεν πάει άλλο.

Μακάρι τα όσα γίνανε προχθές στην Τούμπα να γίνουν η αφορμή για ένα καινούργιο ξεκίνημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που πλέον έχει πιάσει πάτο και δεν μπορεί να πάει πιο κάτω.

 

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε θύμιζε άνοιξη και είναι αλήθεια οτι μας άνοιξε την όρεξη.

Έρχονται ακόμα καλύτερες ημέρες με περισσότερο ήλιο.

Προχθές Κυριακή σε Ηρακλείτσα και Πέραμο σε όλα τα ουζερί δεν έπεφτε καρφίτσα.

Άγιο Τσιπουράκι κάτω απο τον ήλιο.

 

Το περιστατικό της σύλληψης των δύο ελλήνων στρατιωτικών έκοψε τις εκδρομές ελληνικών γκρουπ προς την Ανδριανούπολη αλλά δεν επηρεάσε καθόλου τις επισκέψεις των Τούρκων προς την Ελλάδα αφού οι Τούρκοι και κυρίως αυτοί που είναι αντίθετοι και διαφωνούν με τον Ερντογάν έρχονται κανονικά.

Καταλαβαίνετε οτι θα πρέπει αυτό το μέτωπο να κλείσει πριν ξεκινήσει η τουριστική περίοδο για λόγους ευνόητους.

 

Η Δημωφέλεια που έχει αναλάβει να βοηθήσει τους Ινδούς που γυρίζουν ταινία στην Καβάλα μετά την σχετική αγγελία για τις χορεύτριες ψάχνει τώρα να βρεί ,με νέα αγγελία ,ένα γιοτ αφού φαίνεται οτι θα υπάρχουν και γυρίσματα μέσα στην Θάλασσα.

Κανένα πρόβλημα.

Και αυτό θα το βρεί η Δημωφέλεια αρκεί μετά να μην ζητήσουν κανά ελικόπτερο.

 

Σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση η διαφορά ανάμεσα στην πρώτη Νέα Δημοκρατία και τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει στις 10 μονάδες και αυτό φέρνει νέους πονοκεφάλους στο Μαξίμου που ψάχνουν να βρούνε τρόπους να αλλάξουν το κλίμα.

Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να μπορέσει να καλύψει την διαφορά των δέκα μονάδων και να βγεί μάλιστα και μπροστά προκειμένου να κόψει το νήμα.

Μήπως θα πρέπει να επιστρατεύσουν τον Μάϊκ Λαμάρ ;

 

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε πάντα το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι αν και προσεχώς ανοιξιάτικοι.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πήραμε μια γεύση όλοι για αυτά που έρχονται και θα ζήσουμε την φετεινή άνοιξη.

Είμαστε αισιόδοξοι και σίγουροι οτι όλα θα πάνε καλά και δεν θα έχουμε κανένο πρόβλημα.

Απο εδώ και μετά είναι τα εύκολα για μια χώρα σαν την Ελλάδα που είναι ένας καλοκαιρινός προορισμός.

θα τα πούμε και πάλι αύριο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης