Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης

 Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης

Επίσκεψη στο Κ.Υ. Χρυσούπολης πραγματοποίησε την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στις 13:00 μ.μ  κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να ακούσει τα προβλήματα των εργαζομένων στο χώρο της Υγείας στην επαρχία Νέστου.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο Βουλευτής Ν. Καβάλας κ. Παναγιωτόπουλος Νίκος ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης σύμβουλος επικοινωνίας του πρόεδρου της Ν.Δ. ο Γραμματέας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ Νέστου κ. Χιώτης Κώστας  και τα μέλη κ. Παπαδόπουλος Στάθης κ .Κυριακού Αθανάσιος και η κα Κεϊσίδου Μαρία.

Το κλιμάκιο υποδέχθηκε η διευθύντρια του Κ.Υ. Χρυσούπολης κα Αργυριάδου Στέλλα όπου και το ενημέρωσε για τις υπηρεσίες που παρέχει η συγκεκριμένη δομή στους κατοίκους του Νέστου.

Η συνάντηση εργασίας είχε ενημερωτικό χαρακτήρα όπου το κλιμάκιο της  Νέας Δημοκρατίας άκουσε από κοντά τα προβλήματα σε υποδομές και σε ανθρώπινο δυναμικό . Καταγράφηκαν τα προβλήματα και οι αδυναμίες που παρουσιάζονται στον τομέα της υγείας σε τοπικό επίπεδο .

Οι δομές υγείας σε όλη την επαρχία Νέστου χρειάζονται την επιπλέον στήριξη του κράτους προκειμένου να μπορούν να προσφέρουν ακόμη καλύτερες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες του Νέστου .

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέστου στηρίζει το έργο του ιατρικού – νοσηλευτικού προσωπικού του Κ.Υ. Χρυσούπολης και θα συνεχίσει τις κομματικές επαφές προκειμένου στα προβλήματα -προτάσεις που συζητήθηκαν να δρομολογηθούν θετικές εξελίξεις .

Δελτίο Τύπου

 

Διαβάστε επίσης