«Αν δεν ήταν ο Σύλλογος Αγροτών Παγγαίου δεν θα υπήρχε η προσοχή της Κυβέρνησης στο πρόβλημα που ανέκυψε»

 «Αν δεν ήταν ο Σύλλογος Αγροτών Παγγαίου δεν θα υπήρχε η προσοχή της Κυβέρνησης στο πρόβλημα που ανέκυψε»

Ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Καβάλας κ. Δημήτρης Παπουτσής παρακολουθεί το θέμα των αγροτών του Δήμου Παγγαίου και με μια ακόμη ιδιότητα.

Είναι ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου τους. Συμπαρίσταται σε αυτούς συνεχώς, ακόμη και τώρα που προσπαθούν να δικαιωθούν σε σχέση με τις δίκαιες και έγκαιρες αποζημιώσεις.

Ο κ. Παπουτσής είπε στο ραδιόφωνο της Πρωινής:

«Οι δύο συνελεύσεις που έγιναν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είχαν μεγάλη συμμετοχή. Μεγάλη προσέλευση. Ειδικά η συνέλευση στις Ελευθερές. Για μας αυτό ήταν μια έκπληξη. Οφείλεται στη μεγάλη δυναμική του συλλόγου. Αν δεν υπήρχε ο σύλλογος δεν θα υπήρχε αυτή η προσοχή της Κυβέρνησης στο πρόβλημα που ανέκυψε.

Βέβαια τα περισσότερα αιτήματα είναι ακόμη σε εκκρεμότητα. Ας ελπίσουμε να βοηθήσει η (χθεσινή) επίσκεψη Μητσοτάκη στην Καβάλα. Θέλω με την ευκαιρία να αναφέρω και άλλα θέματα. Όπως για παράδειγμα τα πλημμυρισμένα Τενάγη των Φιλίππων. Πλημμυρίζουν σχεδόν κάθε Χειμώνα. Το φράγμα του Μαρμαρά είναι ένα έργο που δεν τελειώνει ενώ αποζημιώσεις ζητούν και οι αγρότες στα χωράφια των οποίων συνετρίβη το περασμένο Καλοκαίρι το αεροπλάνο Antonov».

Διαβάστε επίσης