• 20 Απριλίου 2024,

Αν θέλουμε τον ΑΟΚ ψηλά θα πρέπει όλοι να βάλουμε το χέρι στην τσέπη λίγο πιο βαθειά !

 Αν θέλουμε τον ΑΟΚ ψηλά θα πρέπει όλοι να βάλουμε το χέρι στην τσέπη λίγο πιο βαθειά !

Η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα με το Αιγάλεω το Σάββατο στις 15:00 στο “Ανθή Καραγιάννη” μας φέρνει στο μυαλό εικόνες από τις εποχές της Super League όπου όλα τα παιχνίδια του ΑΟΚ  κάθε Κυριακή μεταδιδόταν ζωντανά.

Ο ΑΟΚ έχει γυρίσει σελίδα , ο ΑΟΚ έχει αλλάξει κατηγορία , ο ΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του οριστικά τις Ερασιτεχνικές κατηγορίες και έχει βάλει πλώρη για μεγαλύτερα λιμάνια.

Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν και οι Καβαλιώτες φίλαθλοι που θα πρέπει να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια με μπροστάρηδες τρείς Καβαλιώτες επιχειρηματίες που θέλουν επιτέλους ο ΑΟΚ να πάρει από το ελληνικό ποδόσφαιρο το μερίδιο που δικαιούται.

Μετά από 5 χρόνια μιζέριας και ταλαιπωρίας στις ερασιτεχνικές κατηγορίες ο ΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα της μεγάλης επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια.

Το ταξίδι συνεχίζεται και έχουμε ακόμα δρόμο πολύ μπροστά μας.

Η διοίκηση της σημερινής ΠΑΕ που κρατάει το τιμόνι της ομάδα χρειάζεται την βοήθεια όλου του φίλαθλου κόσμου και με την φυσική του παρουσία κάθε Κυριακή στο γήπεδο.

Οφείλουμε να στηρίξουμε όλοι μας αυτή την προσπάθεια και να κάνουμε να νιώσουν αυτοί οι άνθρωποι ότι δεν είναι μόνοι τους σε αυτή την μάχη να μείνει ο ΑΟΚ ζωντανός και να συνεχίσει να γράφει ιστορία.

Ομάδα που δεν έχει φιλάθλους και παίζει μπροστά σε 300 και 400 ανθρώπους δεν έχει μέλλον.

Ο ΑΟΚ είναι υπόθεση όλων αφού είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας αυτού του τόπου.

Μετά από δύο νικηφόρα αποτελέσματα, το ένα μάλιστα με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας , αυτή η ομάδα δικαιούται να έχει μία καλύτερη τύχη και μία καλύτερη αντιμετώπιση από τον κόσμο.

Ας είναι αρχή της μεγάλης επιστροφής του κόσμου στο γήπεδο το παιχνίδι του Σαββάτου με το Αιγάλεω.

Αν θέλουμε τον ΑΟΚ ψηλά θα πρέπει όλοι να βάλουμε λίγο το χέρι στην τσέπη πιο βαθειά.

Με ευχές από τον καφενέ και τον καναπέ του σπιτιού μας δεν πρόκειται να γίνει προκοπή.

Τα λεφτά που απαιτούνται πλέον για να μπορεί να λειτουργεί αυτή η ομάδα είναι πολλά και αυτοί που τα βάζουν μόνο τρείς !

Θα πρέπει να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους αγοράζοντας το διαρκείας εισητήριο και δίνοντας το παρόν κάθε Κυριακή στο γήπεδο.

 

Το λεγόμενο “πλάτς” το έζησε ο Ολυμπιακός προχθές στο Βελιγράδι που ενώ φάνηκε ότι θα έχει ένα ευχάριστο βράδυ τελικά ο ήλιος έγινε βροχή και από το 0-1 το πρώτου ημιχρόνου φτάσαμε τελικά στο 3-1.

Ο Μάρτινς είναι για άλλη μια φορά στημένος στα 11 μέτρα αφού τώρα είναι κατηγρορούμενος γιατί έκανε ροτέϊσον και άφησε στον πάγκο παίκτες που δεν έπρεπε.

Θέλω να θυμίσω ότι μία εβδομάδα νωρίτερα ήταν πάλι στα 11 μέτρα γιατί δεν έκανε ροτέϊσον και έβαζε τους ίδιους παίκτες σε πρωτάθλημα και τσάμπιονς λινγκ με απότέλεσμα η ομάδα να παρουσιάζει μία αγωνιστική κόπωση.

Δεν βγάζεις άκρη δηλαδή και απλά πηγαίνεις παρακάτω.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ!

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης