• 25 Απριλίου 2024,

Αν τύχει και θυμώσει (ο Φλεβάρης) , μες στο χιόνι θα μας χώσει !

 Αν τύχει και θυμώσει (ο Φλεβάρης) , μες στο χιόνι θα μας χώσει !

Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας θα πρέπει να υπάρχει το ενδεχόμενο να θυμώσει ο Φλεβάρης και μέσα στο χιόνι να μας χώσει.

Τα γράφω αυτά για όλους αυτούς που βιάζονται και μας λένε με νόημα οτι καθαρίσαμε με τον φετεινό χειμώνα.

Σίγουρα είμαστε κοντά στο φινάλε αλλά δεν έχουμε τελειώσει.

Ανοιξιάτικες σκέψεις  θα πρέπει να κάνουμε απο το πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη που μπορεί και αυτός να γίνει γδάρτης και παλουκοκάφτης.

Θέλω να θυμίσω οτι ημερολογιακά τουλάχιστον την Άνοιξη την υποδεχόμαστε στις 21 Μαρτίου.

 

Την Κυριακή που μας έρχεται έχουμε και την Αλφαβητοπαρέλαση η οποία αν δεν γίνει λόγω καιρικών συνθηκών θα ματαιωθεί οριστικά αφού δεν υπάρχει το plan B , το πήρε το Συλλαλητήριο.

Η πρόβλεψη για το Σαββατοκύριακο δεν είναι και τόσο καλή αφού η ΕΜΥ δίνει βροχές.

Είναι νωρίς να μιλάμε απο τώρα για τον καιρό του Σαββατοκύριακου και ελπίζουμε οτι αυτή η αρχική πρόβλεψη θα αλλάξει και τελικά ο καιρός θα είναι καλός.

Σε αντίθετη περίπτωση ας κάτσουν οι μεγαλύτεροι που ταξιδέψανε στην Αθήνα για το συλλαλητήριο να εξηγήσουν στους μικρότερους γιατί δεν θα γίνει η Αλφαβητοπαρέλαση.

Τα γράφω αυτά γιατί  νομίζω οτι ήταν λίγο υπερβολικό να ταξιδέψουμε απο την Καβάλα με πούλμαν για Αθήνα για το συλλαλητήριο.

Άντε η Θεσ/νίκη είναι δίπλα αλλά η Αθήνα ρε παιδιά μας πέφτει κομματάκι μακριά.

 

Όταν η ομάδα των Διάσημων στο Survivor No2 φωνάζει το όνομα της Δαλάκα μετά απο κάποια νίκη της να προσέχει να εκφέρει καθαρά το Δ γιατί ακούγεται πολλές φορές ως Μ και το Δαλάκα γίνεται Μαλάκα και μάλιστα ακούγεται και δυνατά.

Πάντως η Δαλάκα με την ιδιαιτερότητα αυτή στο όνομα είναι απο τους πιο δυνατούς παίκτες οχι μόνο των διάσημων αλλά όλου του Survivor και θα φτάσει σίγουρα μακριά αν δεν είναι ο ένας εκ των δύο του μεγάλου τελικού.

Τώρα όσο αφορά το παιχνδι επειδή δεν το βλέπουμε καθημερινά είμαστε στην φάση που οι παίκτες έχουν αρχίσει να θυμούνται τους δικούς τους ανθρώπους που έχουν αφήσει πίσω στην Ελλάδα και συγκινούνται.

Το άλλο που θέλω να σημειώσω είναι οτι φέτος όσο αφορά την ομάδα των διάσημων και συγκεκριμένα τα κορίτσια της ομάδας έχουμε φάει στην μάπα πολύ πλαστικό βυζί τώρα που τα κορίτσια βγάλανε στη φόρα τα μαγιό για να κάνουν και τις καθιερωμένες τους βουτιές τις ημέρες της ξεκούρασης.

Πρώτη και καλύτερη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενώ ακολουθεί η Χατζίδου και μετά η Φαρμάκη.

Και τα τρία αυτά τα κορίτσια έχουν πρόβλημα γιατί δεν μπορούν να τα μαζέψουν όταν επιλέγουν και φοράνε μπικίνι.

Καλύτερα να προτιμήσουν τα αθλητικά τα μπουστάκια γιατί θα υπάρχει θέμα.

Η Σπυροπούλου που έχει πάρει χαμπάρι ότι είναι σε φάση “ αν δεν περισσέψει δεν έφτασε” πολύ σωστά έχει επιλέξει να φορά ένα ολόσωμο μαγιό αλλά και πάλι υπάρχει θέμα.

 

Έχει μεγάλη σημασία που θα γίνει η συναυλία που έχει αποφασιστεί για την φετεινή ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ.

Θα πρέπει να έχουν υπόψη οι διοργανωτές με την επιλογή της συναυλίας θα αποδυναμώσουν τα χάπενιγκ με live τοπικά σχήματα μέσα στους πεζόδρομους αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Πρόταση της σελίδας είναι η συναυλία να γίνει επί της Ομονοίας που έτσι και αλλιώς θα έχει πεζοδρομηθεί και οχι στην κεντρική πλατεία που είναι η εύκολη λύση.

Οτι και να γίνει έχουμε εμπιστοσύνη και στην διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και στην διοργανώτρια ομάδα και είμαστε σίγουροι οτι όλα θα πάνε καλά.

 

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Ο καιρός είναι πολύ καλός και έτσι ευχόμαστε να είναι και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης