• 3 Μαΐου 2024,

Ανακοινώσεις Φιλοζωϊκού Σωματείου «Αίσωπος»

 Ανακοινώσεις Φιλοζωϊκού Σωματείου «Αίσωπος»

Το φιλοζωϊκό σωματείο Καβάλας “Αίσωπος” θα ήθελε να κάνει τις ακόλουθες 2 ανακοινώσεις.

1) Το φιλοζωϊκό σωματείο “Αίσωπος” θα πραγματοποιήσει το Πασχαλινό του μπαζάρ στην Πλατεία του Καπνεργάτη Καβάλας από τη Μ. Δευτέρα εώς και την Μ. Πέμπτη, από τις 9 το πρωϊ εώς τις 9 το βράδυ. Σας καλούμε να έρθετε να μας γνωρίσετε από κοντά και να ενισχύσετε τον σκοπό μας με όποιον τρόπο επιθυμείτε. Μπορείται να ενωθείτε μαζί μας στο στόχο μας, που είναι να βοηθήσουμε να βρουν τα αδέσποτα τα μόνιμα σπίτια τους. Γίνεται και εσείς εθελοντές πλάϊ μας.

Σας καλούμε να δείτε από κοντά μερικά αδεσποτούλια που θα είναι προς υιοθεσία καθώς και να ξεφυλλίσετε το άλμπουμ με κάποια προς υιοθεσία αδέσποτα.

2) Στις 4 Απριλίου 2017, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων, το φιλοζωϊκό σωματείο “Αίσωπος” ήταν στην Πλατεία Καπνεργάτη της Καβάλας. Σε μια εκδήλωση που κράτησε από το πρωϊ μέχρι αργά το απόγευμα, πολλοί Καβαλιώτες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με μέλη του “Αισώπου” σχετικά με θέματα φιλοζωϊας. Στην εκδήλωση υπήρχαν μια αδέσποτη σκυλίτσα με τα 8 κουταβάκια της, μόλις ενός μηνός. Αυτή η αδέσποτη οικογένεια φροντίζεται καθημερινά από μέλη του σωματείου. Πολλά παιδιά αλλά και ενήλικες αγκάλιασαν τα κουταβάκια και έκαναν ερωτήσεις για αυτά. Όσοι ενδιαφέρονταν να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο μπορούσαν είτε να επιλέξουν από τα παρευρισκόμενα είτε να ρίξουν μια ματιά στο άλμπουμ υιοθεσιών του σωματείου. Η μέρα κύλισε πολύ όμορφα και 5 από τα κουταβάκια βρήκαν τις μόνιμες οικογένειές τους. Φωτογραφίες από τις 4 υιοθεσίες που ήδη ολοκληρώθηκαν βρίσκονται στη σελίδα του “Αισώπου” στο Facebook. Ενδιαφέρον υπήρξε και για άλλα προς υιοθεσία αδέσποτα των οποίων φωτογραφίες υπήρχαν στο άλμπουμ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν να γίνει η συγκεκριμένη εκδήλωση, τον Δήμο, τους εθελοντές, τον κόσμο που δώρησε τροφές, τις οικογένειες που υιοθέτησαν αδεσποτάκια και όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση.

Μόνο μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τα ζώα και τα τους βρούμε τις οικογένειες που τους αξίζουν.

Σας ευχαριστούμε και σας καλούμε στο πλάϊ μας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης