• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Διήμερες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα και τους Φιλίππους για την ένταξη του αρχαιολογικού χώρου στα μνημεία που προστατεύει η Ουνέσκο. Χθες οι εκδηλώσεις έγιναν παρουσία και της Υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου. Στο περιθώριο των εκδηλώσεων γνωστοποιήθηκε η χρηματοδότηση του Φεστιβάλ Φιλίππων από την Περιφέρεια ΑΜΘ στο ποσό των 10.000 ευρώ.

 

45 συμβασιούχοι της καθαριότητας του Δήμου Θάσου προσφεύγουν σήμερα στο Ειρηνοδικείο ζητώντας με προσωρινή διαταγή πληρωμή ενός μισθού. Ίδια με πέρσι, δηλαδή 7 την εβδομάδα, θα είναι φέτος το Καλοκαίρι τα δρομολόγια των πλοίων από την Καβάλα προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Τα μεσάνυχτα η εταιρία Fraport αναλαμβάνει τη διοίκηση του αεροδρομίου της Καβάλας. Με απόφαση που έλαβε την Πέμπτη η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ δίδεται 6η παράταση στο έργο ύδρευσης μέσης και κεντρικής ζώνης. Το έργο έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2015! Ικανοποίηση Μορφίδη για τη σύσκεψη της Παρασκευής σχετικά με τα δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιθανό να μετέχει στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υγεία.

 

Διευρύνεται μία εβδομάδα η εξεταστική περίοδος στο ΤΕΙ. Το ίδρυμα δεν λειτουργεί από σήμερα λόγω Πάσχα. Μαθήματα από 24 Απριλίου έως 9 Ιουνίου. Αλλάζει τον Σεπτέμβρη ο Εισαγγελέας Καβάλας. Στη θέση της κ. Κωνσταντινίδου που μετατίθεται στη Θεσσαλονίκη. ο κ. Αδάμπας προερχόμενος από την Εισαγγελία Ορεστιάδας. Πετυχημένη ημερίδα για τα κηπευτικά χθες στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Ο Δήμος Καβάλας μετέχει το πρωί σε εκστρατεία ενημέρωσης για το γυαλί που θα γίνει στο κέντρο της πόλης. Κλήρώθηκαν δώρα το Σάββατο στους συνεπείς καταναλωτές των επιχειρήσεων της Δ. Αγοράς. Η πρόεδρος της Δημωφέλειας υποσχέθηκε έργα συντήρησης μαζί με νέες προωθητικές ενέργειες.

 

Στις 7.30 το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Μαρίας Ψαθά. Ο Μητροπολίτης Προκόπιος ιερουργεί το απόγευμα στον Προφήτη Ηλία. Ο Χρήστος Ορφανίδης πάλι πρόεδρος στον Όμιλο Πόντιων Χορευτών. Μεγάλη ανταπόκριση στο Πασχαλινό παζάρι της Πνοής που έγινε το Σάββατο στο Εμπορικό Κέντρο.

 

Ματς ζωής και θανάτου αυτό με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας την Μεγάλη Τετάρτη για την Ένωση. Άδικη ήττα το Σάββατο από τον Ηρακλή. Με σκορ 3-0 νίκησε ο Νέστος τη Δόξα Προσκυνητών. Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη οι προπονήσεις του ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης