Ανακοίνωσε προπονητή και τεχνικό διευθυντή η Δόξα Δράμας!

 Ανακοίνωσε προπονητή και τεχνικό διευθυντή η Δόξα Δράμας!

Οι «μαυραετοί» ανακοίνωσαν σήμερα τον νέο τους προπονητή και τον καινούργιο τους τεχνικό διευθυντή.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος-που τα τελευταία τρία χρόνα ήταν στον πάγκο της Παναχαϊκής-είναι και από σήμερα ο νέος τεχνικός της Δόξας Δράμας, ενώ ο Νίκος Τσιμπλίδης ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή των «μαυραετών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον προπονητή, Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Ο νέος τεχνικός των Μαυραετών γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26 Οκτωβρίου 1973 και έδειξε το έργο του στην κατηγορία στον πάγκο της Παναχαϊκής τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ παλιότερα εργάστηκε σε Άλιμο, Κέρκυρα (τεχνικός διευθυντής), Καλλιθέα, Λαμία (συνεργάτης προπονητών στο τεχνικό τιμ), Ατρόμητο (Κ15). Ως ποδοσφαιριστής (στόπερ) ο Οφρυδόπουλος αγωνίστηκε σε Καλλιθέα, Ιωνικό, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα.

Ταυτόχρονα, η ΠΑΕ Δόξα Δράμας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός δικού της «παιδιού» στην ομάδα. Ο λόγος για τον αγαπητό σε όλους Νίκο Τσιμπλίδη, που πρόσφερε πολλά ως παίκτης, διατελώντας και αρχηγός, κυρίως τη διετία 2009-2011.

Ο 43χρονος Δραμινός αναλαμβάνει το καίριο πόστο του τεχνικού διευθυντή, έχοντας ενεργό ρόλο στην καθημερινότητα, το σχεδιασμό, τη λειτουργία και την οργάνωση της Δόξας. Ο παλαίμαχος των Μαυραετών έχει αγωνιστεί ακόμα σε Πανσερραϊκό, Ξάνθη, Καβάλα, Ιωνικό (συμπαίκτης με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο), Καλλιθέα, Αιολικό, Ορφέα Ελευθερούπολης, Δόξα Πετρούσας, Ατρόμητο Περιθωρίου και Άγιο Αθανάσιο, ενώ διατέλεσε προπονητής στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ στη Δράμα.

Τέλος, σήμερα στις 18.00 ξεκινά η προετοιμασία των Μαυραετών, με πολλά νέα πρόσωπα και αισιοδοξία για επιτυχίες, πάντα με αρωγό τον κόσμο της Δόξας.

Πηγή : mtrospor.gr

Διαβάστε επίσης