• 19 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

«Ανακυκλώνω και Στηρίζω», η συνεργασία της Energean με το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Καβάλας

 «Ανακυκλώνω και Στηρίζω», η συνεργασία της Energean με το Εργαστήριο  Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Καβάλας

Συνεργασία με το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) της Καβάλας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της «Ανακυκλώνω και Στηρίζω», ξεκίνησε η Energean.

Η εταιρεία, η οποία ως γνωστόν διατηρεί τη μοναδική παραγωγή υδρογονανθράκων στην Ελλάδα από τα κοιτάσματα του Πρίνου και του Βόρειου Πρίνου, θα συγκεντρώνει υλικά που χρησιμοποιούνται στις εγκαταστάσεις της. Τα υλικά αυτά θα διοχετεύονται προς ανακύκλωση με στόχο τη συγκέντρωση εσόδων για το ΕΕΕΕΚ Καβάλας.

Στην φωτό από αριστερά, ο κ. Ευάγγελος Λεώβαρις, από τον τομέα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean, η κα. Ίλια Ρήγα, επικεφαλής του τομέα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean, ο κ.Απόστολος Φουρνατζής, Δ/ντής του ΕΕΕΕΚ Καβάλας, ο κ. Αρτέμης Μπαρμπούνης, Μηχανικός Γεωτρήσεων της Energean και ο Εκπαιδευτικός Δασολόγος Ευστάθιος Δουσόπουλος

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου στη Νέα Καρβάλη, στελέχη της Energean εγκαινίασαν τη συνεργασία,  παραδίδοντας τα πρώτα ανακυκλώσιμα υλικά που συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία των εργαζομένων στο ιδιόκτητο γεωτρύπανο EnergeanForce, το οποίο επιχειρεί στον Πρίνο. Τα υλικά  παρέλαβε ο Διευθυντής του ΕΕΕΕΚ κ. Απόστολος Φουρνατζής, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς την εταιρεία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παράδοσης, η κα. Ίλια Ρήγα, επικεφαλής του τομέα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean, δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Καβάλας. Μέσα από την πρωτοβουλία ‘Ανακυκλώνω και Στηρίζω’ επιδιώκουμε να συνδυάσουμε την δράση της ανακύκλωσης, η οποία είναι απαραίτητη σε κάθε σύγχρονη πόλη, με τη δημιουργία ενός σταθερού πόρου για μια δομή με σημαντική προσφορά στον κοινωνικό ιστό όχι μόνο της Καβάλας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Σήμερα ξεκινά μια συνεργασία, την οποία θα προσπαθήσουμε να διευρύνουμε, αυξάνοντας την ποσότητα των υλικών που ανακυκλώνονται στις εγκαταστάσεις της Energean, ώστε να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη για το Εργαστήριο».

 

Η συγκεκριμένη συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης υποστήριξης της λειτουργίας του ΕΕΕΕΚ Καβάλας από την Energean.

 

 

Διαβάστε επίσης