• 20 Μαΐου 2024,

Ανάρτηση-διαμαρτυρία της Μυρσίνης Χρυσαφούδη

 Ανάρτηση-διαμαρτυρία της Μυρσίνης Χρυσαφούδη

Με ανάρτηση της η κ. Μυρσίνη Χρυσαφούδη (δημοτική σύμβουλος Δήμου Παγγαίου και πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης) αναφέρεται στον ένα διασώστη στην παραλία Οφρυνίου και στην προβληματική ιατρική κάλυψη της περιοχής.

Μετά την ανάρτησης της σχολίασαν υπέρ των απόψεων της αρκετοί κάτοικοι της περιοχής. Οι πολίτες αναφέρονται σε υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν κι αφορούν το προσωπικό του πολυδύναμου ιατρείου που υπάρχει στην περιοχή.

Αρχικά η κ. Χρυσαφούδη έγραψε:

«Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον διασώστη που δραστηριοποιείται αυτήν την περίοδο στην παραλία Οφρυνίου. Καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες νύχτα και μέρα προσφέροντας άμεσα τις υπηρεσίες του στον κάθε συνάνθρωπό μας, που θα τις χρειαστεί.

Καρδιά καλοκαιριού στην παραλία Οφρυνίου με έναν γιατρό έως το μεσημέρι… Βουλιάζει η περιοχή από κόσμο, που αν δεν ξεπερνάει, σίγουρα αγγίζει τις 100.000! Η αγανάκτηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο υπομονής που μας έχει απομείνει!

Ο Νίκος Κουρτίδης παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ στέγη στο διασώστη. Ο Θωμάς Τσέρνος παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ σίτιση. Οι Υιοί Θεριακή ΔΩΡΕΑΝ τα καύσιμα του οχήματος. Ο Αθανάσιος Χρυσαφούδης ΔΩΡΕΑΝ τα ροφήματα.

Μπράβο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή! Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ! Ντροπή σε όλους τους υπεύθυνους που μας έχουν εγκαταλείψει στο έλεος του Θεού! Δεν με νοιάζει αν με κατηγορήσετε ή αν με επαινέστε, για τα παραπάνω που ανέφερα.

Ένιωθα την ανάγκη να τα πω και τα είπα…. Δεν με ενοχλεί αν κάποιοι παρεξηγηθούν και δεν με βοηθήσουν στην επανεκλογή μου…. Το μόνο που με νοιάζει είναι όταν ένας άνθρωπος χρειαστεί γιατρό να τον έχει! Η ανθρώπινη ζωή δεν μπορεί να γίνεται παιχνιδάκι στα χέρια κανενός όσο ψηλά ή όσο χαμηλά κι αν βρίσκεται!».

Διαβάστε επίσης