• 25 Απριλίου 2024,

Ανάρτηση Τάνιας Ελευθεριάδου με κριτική στο Δήμαρχο λόγω κόστους κουρτινών

 Ανάρτηση Τάνιας Ελευθεριάδου με κριτική στο Δήμαρχο λόγω κόστους κουρτινών

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κ. Τάνια Ελευθεριάδου ασκεί κριτική στον κ. Μουριάδη για την πρόθεση του να αγοράσει κουρτίνες για χώρους του Δημαρχείου έχοντας προϋπολογισμό της δαπάνης ποσό 22.000 ευρώ. Το κείμενο αναφέρει:

Ο Δήμαρχος ξεχνάει ότι τα έξοδα για τον καλλωπισμό των χώρων του Δημαρχείου βαρύνουν τους πολίτες της Καβάλας, οι οποίοι θα προτιμούσαν να δαπανηθεί το υπέρογκο ποσό των 22.000 ευρώ σε κάτι άλλο …. και όχι σε κουρτίνες δύο δωματίων. Το επιχείρημα ότι ο κ. Μουριάδης δέχεται «επισήμους» και ότι εκεί γίνονται πολιτικοί γάμοι δεν δικαιολογεί την παράλογη πολυτέλεια που θέλει να χρεώσει ο Δήμαρχος σε όλους εμάς. Άλλωστε οι πολιτικοί γάμοι ως επί το πλείστον γίνονται λόγω οικονομικής αδυναμίας των νέων ζευγαριών, τα οποία σίγουρα δεν ενδιαφέρονται για τις ….κουρτίνες. Και οι «επίσημοι» δεν θα μπουν στο γραφείο αν δεν έχει πανάκριβες κουρτίνες; Ας μην μπουν λοιπόν…

Το ότι ο κ. Μουριάδης έχει μια «ιδιαίτερη» αισθητική και κουλτούρα το γνωρίζαμε. Το ότι θα την μετέφερε στον Δήμο το είδαμε με τις επιλογές του έως σήμερα και με όσα ακούγεται ότι θα ακολουθήσουν….

Αυτή η ιδιαιτερότητα του όμως καλό θα ήταν να επιβαρύνει τον προσωπικό οικονομικό του προϋπολογισμό και όχι όλους εμάς… και αναφέρομαι σε όλες του τις επιλογές, στις οποίες έχουμε χρόνια μπροστά μας να αναφερθούμε αναλυτικά….Για αρχή λοιπόν κ. Δήμαρχε 22.000 ευρώ κουρτίνες στην Καβάλα θα βρείτε ίσως μόνο στο Ιμαρέτ …εκεί όμως η αισθητική και το εξαίρετο γούστο της ιδιοκτήτριας βαρύνει οικονομικά την ίδια και όχι εμάς.

Ας σοβαρευτούμε λοιπόν επιτέλους…

 

Διαβάστε επίσης