• 20 Απριλίου 2024,

Αναρτήθηκαν στη Διαύγεια οι αποφάσεις των δημοτικών επιτροπών: Αναλυτικά ποιοι συμμετέχουν στην Τουριστική και στις Σχολικές Επιτροπές

 Αναρτήθηκαν στη Διαύγεια οι αποφάσεις των δημοτικών επιτροπών: Αναλυτικά ποιοι συμμετέχουν στην Τουριστική και στις Σχολικές Επιτροπές

Με καθυστέρηση λίγων ημερών αναρτήθηκαν την Παρασκευή στη Διαύγεια οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συγκρότηση της Τουριστικής Επιτροπής και των δύο Σχολικών Επιτροπών.

Στην Τουριστική Επιτροπή συμμετέχουν οι: 

1.Πεφάνης Κωνσταντίνος Δημ. Σύμβουλος, ο οποίος ορίζεται και Πρόεδρος της Επιτροπής, με αναπληρωτή τον Χρόνη Απόστολο Δημ. Σύμβουλο. 2. Ιωσηφίδου Αναστασία Δημ. Σύμβουλος, με αναπληρωτή τον Προμούσα Ιωάννη Δημ. Σύμβουλο. 3. Αγγελίδης Παναγιώτης Δημότης, με αναπληρώτρια την Ιώ Χατζηβαρύτη Δημότη. 4. Παπαδόπουλος Σωτήριος Δημ.Σύμβουλος, με αναπληρωτή τον Καλανταρίδη Ηλία Δημ. Σύμβουλο. 5. Ιγνατιάδης Παναγιώτης Δημ. Σύμβουλος, με αναπληρωτή τον Σιδηρόπουλο Βασίλειο Δημότη. 6.Καπέτης Μιχαήλ Δημότης, με αναπληρωτή τον Σιδηρόπουλο Νικόλαο Δημότη. 7.Νικολάου Τόνια Δημότης, με αναπληρώτρια την Τζάθα-Παυλίδου Αναστασία. 8.Κωνσταντινίδης Δημοσθένης Δημότης, Κωνσταντινίδης Παναγιώτης Δημότης. 9.Βογιατζής Δημήτριος Δημ.Σύμβουλος ,με αναπληρωτή τον Ζαχαρίκο Νικόλαο Δημότη. 10.Τελίδης Περικλής Δημ. Σύμβουλος, με αναπληρωτή τον Πετρόπουλο Πέτρο Δημ. Σύμβουλο. 11.Νταβινταβιάν Άννα Δημότης, με αναπληρώτρια την Κογκαλίδου Μαριάνθη Δημότη. 12. Μαδυτινός Δημήτριος Δημότης, με αναπληρωτή τον Κηπουρό Φωκίωνα. 13. Εκπρόσωπος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», με τον αναπληρωτή του. 14. Εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Ν.Καβάλας με τον αναπληρωτή του. 15. Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Καβάλας με τον αναπληρωτή του. 16.Εκπρόσωπος του Ο.Ε.Ε. Τμήμα Αν.Μακεδονίας με το ναναπληρωτή του. 17.Εκπρόσωπος του Τ.Ε.Ε. Τμήμα Αν. Μακεδονίας με τον αναπληρωτή του. 18. Εκπρόσωπος του Σωματείου Καφεζυθοπωλών Καβάλας με τον αναπληρωτή του. 19. Εκπρόσωπος του Συλλόγου Τουριστικών Πρακτόρων με τον αναπληρωτή του. 20.Εκπρόσωπος Οργανισμού Λιμένος Καβάλας, με τον αναπληρωτή του. 21. Εκπρόσωπος Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Τουριστικών Επιχειρήσεων, με τον αναπληρωτή του.

Στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης συμμετέχουν οι:

1.Μουμτσάκης Απόστολος, με αναπληρωτή τον Σταυρίδη Κυριάκο, Δημοτικοί Σύμβουλοι. 2. Σαλτσίδης Θεοχάρης, με αναπληρωτή τον Μητανούδη Ισίδωρο. 3. Τελίδης Περικλής Δημοτικός Σύμβουλος, με αναπληρώτρια την Βογιατζή Σουσάνα. 4.  Στάμου – Καλαφάτη Κωνσταντίνα, με αναπληρωτή τον Θεοχαρίδη Ιωάννη. 5. Βογιατζής Δημήτριος, με αναπληρωτή τον Αντωνάκη Πρόδρομο. 6. Κουντουράς Θεμιστοκλής, με αναπληρώτρια την Νασιούδη Γεωργία .7. Θεοδοσίου Νίκη Δ/ντρια Νηπιαγωγείου, με αναπληρώτρια την Καραπολίδου Αγγελική 25ο Νηπιαγωγείο. 8. Κυριαζίδης Αναστάσιος εκπαιδευτικός του 17ου Δ.Σ., με αναπληρωτή τον Ιωαννίδη Αναστάσιο εκπαιδευτικό του  4ου Δ.Σ. 9. Δημητριάδης Σπυρίδων εκπαιδευτικός 7ου Δ.Σ .Καβάλας ,με αναπληρωτή τον Μιχαλάκη Χριστόδουλο εκπαιδευτικό 1ου Δ.Σ. Κρηνίδων. 10.  Βλαστάρης Κωνσταντίνος, με αναπληρωτή τον Ταχιρίδη Χρήστο. 11. Σταμπουλή Μελπομένη 16οΔ.Σ., με αναπληρωτή τον Παρασχάκη Μάριο 11οΔ.Σ. 12.  Μητράκου Ευαγγελία  8οΔ.Σ., με αναπληρώτρια την Τσίγκα Βαρβάρα. 13. Μαυρομάτης Βασίλειος, με αναπληρωτή τον Σιδηρόπουλο Νικόλαο.

*Ορίζει, Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης», τον κ. Κελίδη Κυριάκο, με αναπληρώτρια την  κ.Χατζηφραντζή Ανθή και Αντιπρόεδρο την κ.Μαρκάκη Αικατερίνη με αναπληρώτρια την κ. Καβακοπούλου Καίτη.

Στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συμμετέχουν οι:

1. Σταυρίδης Κυριάκος ,με αναπληρωτή τον Μουμτσάκη Απόστολο, Δημοτικοί Σύμβουλοι. 2. Πετρόπουλος Πέτρος Δημοτικός Σύμβουλος, με αναπληρωτή τον Ίμβρο Αντώνιο. 3. Τσιομπάνης Σωτήριος ,με αναπληρώτρια την Κουτούπη Αναστασία. 4. Μακρής Σάββας, με αναπληρώτρια την Δερβίδου Αθανασία 5. Ναλμπάντη Στέλλα, με αναπληρώτρια την Σακαλή Ελένη .6. Κιλικιάν Αγκόπ – Παναγιώτης Δ/ντης 7ου Γυμνασίου, με αναπληρωτή τον Τρικκαλιώτη Γεώργιο Δ/ντη 1ου Γυμνασίου. 7. Σιδηρόπουλος Παύλος Δ/ντης ΓΕΛ Κρηνίδων, με αναπληρωτή τον Παλαβούζη Πασχάλη Δ/ντη 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας.8. Εμμανουηλίδης Θεόδωρος Δ/ντης Εσπερινού Γυμνασίου Καβάλας, με αναπληρώτρια την Καρανάσιου Αγγελική Δ/ντρια 4ου ΕΠΑΛ. 9. Εμμανουηλίδης Δανιήλ Δ/ντης 6ου ΓΕΛ, με αναπληρώτρια την Σιδηροπούλου Μάλαμα Δ/ντρια 1ου ΓΕΛ 10. Φανερωμένου Ευδοκία με αναπληρώτρια την Ζαχαριάδου Ζωή. 11. Ποτόλια Ευαγγελία, με αναπληρώτρια την Κοσμίδου Ανθούλα. 12. Αλχαζίδης Θεόδωρος, με αναπληρώτρια την Καζαντζίδου Ελεονόρα13. Παπαδοπούλου Αναστασία, με αναπληρώτρια την Αδαμίδου Μαρία, μαθήτριες.

*Ορίζει, Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης», τον κ.Δασκαλούδη Αθανάσιο ,με αναπληρώτρια την κ.Κουρβούλη Χριστίνα και Αντιπρόεδρο την κ.Δρόσου – Κακαγιάννη Μαριάνα, με αναπληρώτρια την κ.Τζεντεμεΐδου Άννα.

 

 

Διαβάστε επίσης