• 4 Μαΐου 2024,

Οι ανασφάλειες , οι αναστολές και οι φοβίες των Βρετανών

 Οι ανασφάλειες , οι αναστολές και οι φοβίες των Βρετανών

Μετά την αποφασιστική ψήφο των Βρετανών για έξοδο απο την Ε.Ε. ερχόμαστε όλοι εμείς της αντίπερας όχθης αντιμέτωποι με τις ανασφάλειες τις αναστολές και τις φοβίες τους αφού δεν έχει βρεθεί ακόμα ο πολιτικός που θα πατήσει το κουμπί για να ξεκινήσει η διαδικασία απεμπλοκής της χώρας απο την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αντί αυτού ακούγονται κάτι περίεργα σενάρια οτι και καλά υπάρχει η περίπτωση ο νέος πρωθυπουργός που θα διαδεχτεί τον Κάμερον να κάνει νέο δημοψήφισμα αφού υπάρχει η εντύπωση οτι οι περισσότεροι που ψηφίσαμε BREXIT το έχουν μετανιώσει.

Πάντως αν τα παθαίνει αυτά μια ισχυρή οικονομία σαν αυτή της Βρετανίας που βγαίνει με δική της πρωτοβουλία απο την Ευρωπαϊκή Ένωση μπορείτε εύκολα να φανταστείτε τι θα γινόταν σε ένα ενδεχόμενο δικό μας GREXIT σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον και χωρίς την θέληση μας.

Εδώ κοτζάμ Βρετανία και την βαράνε όλοι και απο παντού.

Οι μεγαλύτεροι οικονομικοί οίκοι έχουν υποβαθμίσει την Βρετανική οικονομία ενώ οι συνέπειες σε όλα τα επίπεδα θα είναι καταιγιστικές και για τον λόγο αυτό οι Βρετανοί συνεχίζουν να κάνουν τα παγόνια και δεν κάνουν το επόμενο βήμα.

Το ερώτημα είναι ποιές θα είναι απο και πέρα οι ανοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πιέζει για έναρξη των διαδιαδικασιών εξόδου αφού θέλουν με την σειρά τους να δείξουν και αυτοί μια αποφασιτικότητα.

Στην τελική οι Βρετανοί ας κάνουν πράξη αυτό που θέλει ο λαός τους χωρίς μά και ταραμά.

Να έχετε υπόψη σας οτι έτσι και οι Βρετανοί το ΟΧΙ το κάνουν ΝΑΙ ο Σόϊμπλε θα μας ξεσκίσει όλους αφού αυτή η αλλαγή στάσης θα λειτουργήσει υπέρ της Γερμανικής κυριαρχίας εντός της Ευρωπαϊκή Ένωσης.

Έχω την εντύπωση οτι το χτύπημα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης απο δύο καμικάζι αυτοκτονίας ήταν το κερασάκι στην τούρτα και αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα αφού πλέον η γειτονική χώρα θεωρείται οχι μόνο ο μεγαλύτερος αλλα και ο ευκολότερος στόχος.

Αυτά τα χτυπήματα που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν οι τρομοκράτες σε χώρες της Ευρώπης τα καταφέρνουν σχετικά εύκολα στην Τουρκία που δεν μπορεί να έχει την αυστηρά μέτρα ασφαλείας που έχουν οι άλλες χώρες.

Αν αυτό το χτύπημα που έγινε στο αεροδρόμο της Κωνσταντινούπολης γινότανε στο αεροδρόμιο οποιαδήποτε άλλης χώρας θα ήταν κλειστό για ένα μήνα το λιγότερο όταν της Κωνσταντινούπολης άνοιξε και λειτούργησε κανονικά μόνο μετά απο λίγες ώρες.

Τα μέτρα ασφαλείας “μπάζουν” και αυτό το  έχουν καταλάβει οι τρομοκράτες.

Η Μενεγάκη βρίσκεται στην Άνδρο για διακοπές διαρκείας αφού το καλοκαίρι για την Ελένη ξεκίνησε με το τέλος της τηλεπτικής σαιζόν.

Μάλιστα η Ελένη εθεάθη σε ΑΤΜ του νησιού με ολόσωμο μαγιό και ένα διάφανο καφτάνι απο πάνω να προκαλεί εγκεφαλικά.

Γίνεται ρε λεβέντες καλοκαίρι χωρίς ΜΕΝΕΓΑΚΗ;

Γίνεται ΑΝΔΡΟ χωρίς Μενεγάκη ;

Πλέον η Ελένη είναι το κορίτσι της Άνδρου.

Εκτός απο το κορίτσι του Μάη τώρα έχουμε και το κορίτσι της Άνδρου.

Απο χθες Πέμπτη έχει ξεκινήσει και πάλι η σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας απο κάτω και εμείς θα την αισθανθούμε το Σαββατοκύριακο που οι νοτιάδες θα ενισχυθούν και θα δημιουργήσουν για άλλη μια φορά συνθήκες θερμοκηπίου.

Βλέπω και εμείς σαν την Μενεγάκη να το ρίχνουμε στα καφτάνια..

Μας την είπε την αλήθεια ο Ντάϊσεμπλουμ για την συζήτηση του ελληνικού χρέους που χρονικά την τοποθετεί προς τα τέλη του 2018 όταν θα έχει λάβει τέλος και το τελευταίο πρόγραμμα ή ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Καταλαβαίνετε οτι οι εταίροι θέλουν μέχρι και την τελευταία μνημονιακή μέρα να μας έχουν στο χέρι γιατί αν παίρνανε απο τώρα τις αποφάσεις για το χρέος που πρέπει να πάρουν προκειμένου αυτό να γίνει βιώσιμο δεν θα είχανε άλλο τρόπο για να μας ελέγχουν.

Τώρα μας λένε τηρήστε τα συμφωνηθέντα , βγάλτε το πρόγραμμα και εν συνεχεία βλέπουμε τι θα γίνει με το χρέος.

Με μπουφάν για να κρύβουν τους εκρηκτικούς μηχανισμούς φτάσανε στο αεροδρόμιο Αταρούρκ της Κωνσταντινούπολης οι τρείς τρομοκράτες που κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους προκακλώντας τον θάνατο σε 41 άτομα τραυματίζοντας άλλα 200.

Σε πρώτη φάση ανοίξανε πυρ με τα καλάζνικοφ που είχανε κρυμένα  κάτω απο τα ρούχα και τους και σε δεύτερη να ενεργοποιήσουν τους εκρηκτικούς μηχανισμούς με τους οποίους ήταν στην κυριολεξία ζωσμένοι.

Καλή σας ημέρα και

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης