• 2 Δεκεμβρίου 2023,

Αναστασία Ιωσηφίδου: «Είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε»

 Αναστασία Ιωσηφίδου: «Είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε»

Τα γραφειοκρατικά θέματα που αφορούν τη συμμετοχή του συνδυασμού στις εκλογές απασχολούν σε μεγάλο βαθμό την κ. Αναστασία Ιωσηφίδου και τους συνεργάτες της.

Η προθεσμία είναι γνωστό ότι για όλους λήγει την Πέμπτη. Χρειάζεται ως τότε να γίνουν διάφορες εργασίες- δηλώσεις υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Από την 1η Σεπτέμβρη και μετά θα υπάρχει η άνεση για πιο ουσιαστική προεκλογική συζήτηση.

Τότε, μετά την 31η Αυγούστου, θα προγραμματιστεί και θα ανακοινωθεί η εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου. Επί της οδού Δοϊράνης. Η κ. Ιωσηφίδου καλεί τους πολίτες να ενημερωθούν για τις προτάσεις, για το πρόγραμμα που κατέθεσε η παράταξη της. Μέρος του οποίου υπάρχει και σε έντυπη μορφή.

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξε μια ευχάριστη έκπληξη, με αφορμή τα γενέθλια της υποψήφιας Δημάρχου. Και για αυτό το θέμα η κ. Ιωσηφίδου δήλωσε: «Με την ευκαιρία των γενεθλίων μου υπήρξε για μενα μια έκπληξη. Μια έκπληξη από την οικογένεια μου. Γιατί η ομάδα μας, ο συνδυασμός μας πλέον γίναμε μια οικογένεια!

Ανταλλάσσουμε συνεχώς απόψεις. Όλοι έχουν να παρουσιάσουν νέες ιδέες. Έχουν όρεξη για δουλειά. Σκοπεύουμε να καταθέσουμε πρόταση στους αρμοδίους των Αθηνών για την αξιοποίηση μέσω ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα) του παλιού Νοσοκομείου. Θεωρώ ότι το νέο δημοτικό συμβούλιο από τις εκλογές του Οκτώβρη θα πρέπει να λάβει μια σχετική απόφαση.

Μια αξιοποίηση προς την κατεύθυνση της ξενοδοχειακής μονάδας – τουρισμός υγείας. Ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξουμε το γενικό πολεοδομικό σχέδιο στην περιοχή. Για την αξιοποίηση του Ασημακοπούλου, σας ενημερώνω ότι έχουμε έτοιμη μελέτη! Για την αξιοποίηση του χώρου και αφού μεταφερθεί αλλού η Δομή φιλοξενίας προσφύγων.

Μιας και οι άνθρωποι που φιλοξενούνται εκεί είναι λίγοι. Σε γενικές γραμμές θέλω να πω πάλι ότι είμαστε έτοιμοι. Έτοιμοι να διοικήσουμε!». (Φωτογραφία από τη συμμετοχή της κ. Ιωσηφίδου μετά υποψηφίων της σε πρόσφατη τοπική εκδήλωση)

Διαβάστε επίσης