• 7 Μαΐου 2024,

Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Δε χρειάζεται να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο»

 Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Δε χρειάζεται να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο»

Δηλώσεις για τη νίκη στους Τιτάνες Παλαμά έκανε ο προπονητής της Ενωσης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις επιτυχίες των Κορασίδων(κατά πρώτο λόγο) και των Παίδων της ομάδας, το Σάββατο που μας πέρασε.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πως ήταν το παιχνίδι με τους Τιτάνες Παλαμά;

Απάντηση: Ηταν μια νίκη… ελεγχομένη.  Μπήκαμε δυνατά και αποκτήσαμε μια διαφορά ασφαλείας στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως υπήρχε μια απότομη χαλάρωση και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μπει στο παιχνίδι και να είναι σχετικά κοντά στο σκορ. Μετά από ένα, δύο τάιμ άουτ επιστρέψαμε και πήραμε μια διαφορά.

Θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολο το ματς. Δεν πρέπει να υποτιμάς κανέναν αντίπαλο.  Όλοι θέλουν να παίζουν με τους πρώτους και όταν εσύ τους δίνεις το δικαίωμα να πιστέψουν τότε η κατάσταση δυσκολεύει.   Αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να τα βλέπουμε όλα με την ίδια σοβαρότητα.

Δεν πρέπει να κοιτάζουμε τον αντίπαλο ξεχωριστά ανάλογα με τη βαθμολογική θέση που κατέχει.  Ολες τις ομάδες πρέπει να τις σεβόμαστε.

Ερώτηση: Ηταν ένα καλό νέο η ήττα των Ικάρων.

Απάντηση: Σίγουρα ήταν… καλοδεχούμενη αλλά εμείς πρέπει να κοιτάμε την ομάδα μας και να κερδίζουμε ένα, ένα τα παιχνίδια. Από το Στρατώνι περάσαμε εμείς αλλά και το Πευκοχώρι.  Πρέπει να συνεχίσουμε με νικηφόρα αποτελέσματα γιατί έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Τώρα παίζουμε ένα παιχνίδι με τη Γέφυρα που παλεύει για τη σωτηρία της.  Θέλει προσοχή. Δεν χρειάζεται εφησυχασμός αν ομάδες που διεκδικούν την άνοδο, χάνουν κάποιο παιχνίδι.  Πρέπει εμείς να κοιτάμε τον ευατό μας.

Ερώτηση: Είχαμε επιτυχίες για την Ενωση στις μικρές ηλικίες.

Απάντηση: Σίγουρα είναι κάτι το πολύ καλό. Είναι μια σπουδαία επιτυχία για τις Κορασίδες. Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια αλλά και στον προπονητή Γιώργο Καγκαλίδη που δουλεύει πάρα πολύ καλά.  Συνεργαζόμαστε μαζί και του αξίζουν πολλά μπράβο.

Επίσης και σους Παίδες και τον κόουτς Τολιάδη που επίσης συνεργαζόμαστε άριστα.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και θα εντατικοποιηθεί σε όλα τα τμήματα.

Διαβάστε επίσης