• 3 Μαΐου 2024,

Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Περάσαμε από μια δύσκολη έδρα»

 Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Περάσαμε από μια δύσκολη έδρα»

Την άποψη του για τη νίκη της Καβάλα BC που ήταν η έκτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα εξέφρασε στην Αθλητική Πρωινή, ο προπονητής Ανδρέας Καραπιπερίδης. Επίσης μίλησε και το ματς που έρχεται με την Ασπίδα Ξάνθης. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Ποια είναι η άποψη σας για το ματς που πέρασε μέσα στην έδρα της Γέφυρας;

Απάντηση: Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει τρομερό ενθουσιασμό, τρομερή ενέργεια. Τα παιδιά της ομάδας της Γέφυρας είναι φιλόδοξα και αποσκοπούν να παίξουν μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο.  Νομίζω ότι δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί στο κομμάτι της επίθεσης. Ηταν η πρώτη φορά που είχαμε τόσο χαμηλό σκορ στην επίθεση. Ημασταν άστοχοι και παρόλα αυτά στο β` μέρος ελέγχαμε το ρυθμό λίγο παραπάνω.  Είχαμε ακόμη τον έλεγχο στον τομέα των ριμπάουντ και βγάλαμε παραπάνω αιφνιδιασμούς.

Ερώτηση: Μάλλον ήταν ένα «σκληρό» παιχνίδι;

Απάντηση: Ηταν «σκληρό» όντως το παιχνίδι. Στην άμυνα ήμασταν πολύ καλοί. Βγάλαμε παράλληλα πολλά εύκολα σουτ αλλά δεν μπήκανε. Τα καλά  μας στοιχεία ήταν η άμυνα και οι αιφνιδιασμοί.

Ερώτηση: Η ουσία είναι και από αυτές τις δύσκολες έδρες, περνάει η Καβάλα.

Απάντηση: Σίγουρα. Είναι μια δύσκολη έδρα.  Είναι μια ομάδα που δε σε αφήνει σε ησυχία. Πιέζει για 40 λεπτά, βγάζοντας τρομερή ενέργεια. Πρέπει να είσαι για 40 λεπτά συγκεντρωμένος.    Αυτό στο τέλος μάλλον δεν το προσέξαμε. Είχαμε μια διαφορά 15 πόντων  και χαλαρώσαμε με αποτέλεσμα να κλείσει η διαφορά.  Συνεχίζουμε, είναι μια σημαντική νίκη.

Ερώτηση: Ο Κουμλέλης θα είναι έτοιμος την Κυριακή;

Απάντηση: Αυτό δεν το ξέρουμε ακόμη. Δε μπορούμε να δώσουμε πλήρη απάντηση αλλά ευελπιστούμε ότι θα είναι μαζί μας.

Ερώτηση: Τι μπορούμε να πούμε για το ματς που έρχεται με την Ασπίδα που την Κυριακή έχασε από τους Τιτάνες Παλαμά;

Απάντηση:  Έκαναν οι Τιτάνες την πρώτη τους νίκη. Σίγουρα θα πεισμώσει αυτή η ήττα την Ασπίδα.  Θα βγάλει αντίδραση η Ασπίδα, οπότε πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και «σκληροί» από ποτέ σ` ένα παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα του γειτονικού ντέρμπι.   Το κλειστό το οποίο παίζει η Ξάνθη θα είναι γεμάτο, πιστεύω ότι θα έχουμε συμπαράσταση και από τους δικούς μας φιλάθλους. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ για τη συνέχεια.

 

 

Διαβάστε επίσης