• 3 Μαΐου 2024,

Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου την Κυριακή “

 Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου την Κυριακή “

Δηλώσεις στους 93,7 για την ήττα της Ενωσης στο Αγρίνιο αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος έκανε ο προπονητής Ανδρέας Καραπιπερίδης.

Τόνισε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή το ματς με το Ανατόλια την Κυριακή που έρχεται ενώ για το ματς που πέρασε στο Αγρίνιο εστίασε την ήττα και στις απουσίες που η ομάδα πριν αλλά και στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Παρά την ήττα στο Αγρίνιο, η Ενωση κρατάει την τύχη στα χέρια της;

Απάντηση: Σίγουρα δεν χρειάζεται πανικός από την ήττα στο Αγρίνιο. Πρέπει να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με το Ανατόλια. Ένα παιχνίδι το οποίο  που είναι στην έδρα μας και πρέπει να καταθέσουμε ψυχή για να κερδίσουμε.

Ερώτηση: Τι έφταιξε για την ήττα στο Αγρίνιο;

Απάντηση: Ηταν ένα παιχνίδι σκληρό. Πήγαινε πόντο με πόντο.  Θεωρώ ότι μας στοίχησαν αρκετά οι απουσίες που είχαμε. Ο Σταύρος Κουμλέλης δεν έπαιξε καθόλου.  Τραυματίστηκε στο πρώτο μέρος ο Δημήτρης Αθανασιάδης ενώ ο Γρηγόρης  Παππάς έπαιξε με ρίσκο.   Δεν αισθανόταν απόλυτα καλά.  Μπήκε μέσα ο Ιάσων Παντόπουλος ο οποίος πραγματικά το παιδί έπαιξε πολύ καλά στο διάστημα που χρησιμοποιήθηκε.

Δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Δε στήσαμε καλά την ομάδα επιθετικά. Δε βγάλαμε ελεύθερα σουτ.  Ξέραμε ότι η ομάδα του Αγρινίου παίζει πολύ πιεστικά, πολύ σκληρά. Δεν μπορέσαμε να ελέγχουμε πολύ τη μπάλα οπότε χάσαμε πολλές επιθέσεις.

Ερώτηση: Χαμηλή πτήση στο επιθετικό κομμάτι οι 62 πόντοι της ομάδας;

Απάντηση: Ναι ήταν το χαμηλό το σκοράρισμα μας. Η άμυνα μας ήταν καλή απλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε το ριμπάουντ και να ανοίξουμε το παιχνίδι.

Είχε πολλές διακοπές και πολλά φάουλ. Δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε το ρυθμό.  Ηταν ένα παιχνίδι που είχε πιο πολύ αμυντικό χαρακτήρα.

Ερώτηση: Αν κέρδιζε βέβαια η Ενωση τα πράγματα μάλλον θα ήταν πιο απλά στη  συνέχεια;

Μας ανησυχεί το γεγονός ότι έρχεται από πίσω το Πευκοχώρι;

Απάντηση: Νομίζω ότι ο αντίπαλος μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.

Εδώ και καιρό ξέρουμε ότι όλοι είναι σε απόσταση αναπνοής. Ακόμη και οι Ικαροι Σερρών με μια πιθανή νίκη στο Πευκοχώρι είναι ακόμη μέσα στο κόλπο.

Θεωρώ ότι εμείς πρέπει να είμαστε καλά. Να είμαστε υγιείς πρώτα απ` όλα. Αυτό το θέλουμε πολύ.

Να κερδίσουμε ένα- ένα τα παιχνίδια.

Ερώτηση: Θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι της Κυριακής με το Ανατόλια;

Απάντηση: Σίγουρα θέλει μεγάλη προσοχή. Το Ανατόλια είναι μια ομάδα που έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από την ομάδα του Αγρινίου.

Είναι επιθετική ομάδα.  Έχει καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις.  Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Να παίξουμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση στην έδρα μας.

Ερώτηση: Βάση προγράμματος είναι κάτι που μας βολεύει τις επόμενες αγωνιστικές;

Απάντηση: Κοιτάξτε  με το ρεπό  δεν υπάρχει κάτι, αφού όλοι το κάνουνε. Σίγουρα όλοι έχουν παιχνίδια παγίδες στις επόμενες αγωνιστικές. Για μας το πρωτεύον είναι να κερδίζουμε όλα τα ματς.

Από εκεί και πέρα να έρθει κάποιο δώρο είναι καλοδεχούμενο.

Ερώτηση:   Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την Κυριακή στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου»

Απάντηση: Σίγουρα πρέπει να βοηθήσει. Ο κόσμος αναγνωρίσει την προσπάθεια.  Θα είναι καταλυτικός για το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να μας «σπρώξει».

Δεν ξέρουμε σε τι βαθμό ετοιμότητας θα είναι ορισμένοι παίκτες.

Παρόλα αυτά ο κόσμος είναι σημαντικό κομμάτι και έχει δώσει τεράστια ενέργεια στην ομάδα όλη τη χρονιά και σε παιχνίδια που έχουν κριθεί στον πόντο. Αυτό που θέλω να πω είναι να μην μας πιάνει πανικός μετά από μια ήττα.

 

Διαβάστε επίσης