• 2 Μαΐου 2024,

Ανέλαβε καθήκοντα ουσιαστικά χωρικού αντιπεριφερειάρχη ο Κώστας Αντωνιάδης

 Ανέλαβε καθήκοντα ουσιαστικά χωρικού αντιπεριφερειάρχη ο Κώστας Αντωνιάδης

Χρέη Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας ασκεί από χθες ο κ. Κώστας Αντωνιάδης, ο οποίος έχει εγκατασταθεί στο γραφείο του στον 4ο όροφο του Διοικητηρίου κι ενημερώνεται επί της δραστηριότητας όλων των υπηρεσιών. Υλοποιείται με λίγα λόγια στην πράξη η απόφαση του κ. Μέτιου, σύμφωνα με την οποία ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Καβάλας άλλαξε. Στη θέση του κ. Μαρκόπουλου (παραμένει στο γραφείο του αν και με ιδιαίτερα περιορισμένες αρμοδιότητες) βρίσκεται ο Κώστας Αντωνιάδης.

Χθες υπήρξε συνεργασία του κ. Αντωνιάδη με διευθυντές υπηρεσιών, η οποία θα συνεχιστεί και σήμερα. Ο Κώστας Αντωνιάδης δίνει μεγάλη προτεραιότητα στα ζητήματα του περιβάλλοντος σε σχέση με όσα έχουν δρομολογηθεί για την μέτρηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να υπάρξουν ανακοινώσεις προκειμένου να μάθει ειδικά η κοινωνία της Νέας Καρβάλης το τι ισχύει από πλευράς εξοπλισμού της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Θυμίζουμε ότι η Π.Ε. Καβάλας εδώ και πολλούς μήνες προσπαθεί να θέσει σε λειτουργία και πάλι τρεις σταθμούς που διαθέτει μέσα κι έξω από την Καβάλα.

Ο Κώστας Αντωνιάδης είναι σε στενή συνεργασία και με τον κ. Μέτιο, η επίσκεψη του οποίου στο Διοικητήριο επίκειται. Η αλλαγή άλλωστε που επήλθε δεν είναι καθόλου απλή και συνηθισμένη. Δεν είναι τυχαίο ότι από χθες τα έγγραφα των περισσότερων υπηρεσιών της Π.Ε. Καβάλας έχουν την υπογραφή του κ. Κώστα Αντωνιάδη και όχι του κ. Θόδωρου Μαρκόπουλου.

Διαβάστε επίσης