• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ο Κώστας Αντωνιάδης ανέλαβε από χθες καθήκοντα χωρικού αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, στο πλαίσιο υλοποίησης της γνωστής απόφασης του Χρήστου Μέτιου. Ο κ. Αντωνιάδης είχε διαδοχικές συναντήσεις με διευθυντές υπηρεσιών από τους οποίους ενημερώνεται. Δίνει προτεραιότητα στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος και των μετρήσεων που πρέπει να γίνονται μέσω του εξοπλισμού που διαθέτει η αρμόδια υπηρεσία. Το γραφείο του κ. Αντωνιάδη βρίσκεται στον 4ο όροφο του Διοικητηρίου.

 

Σε 3 πρατήρια υγρών καυσίμων του Ν. Καβάλας επιβλήθηκε πρόστιμο 14.000 ευρώ επειδή το πετρέλαιο θέρμανσης το χρησιμοποιούσαν για άλλες χρήσεις. Προς το τέλος Μαρτίου θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι του ΕΣΠΑ των δημοτικών παιδικών σταθμών. Ποινή φυλάκισης 3 ετών επέβαλε χθες το Τριμελές Καβάλας στον διαρρήκτη αναρριχητή και στο συνεργό του. Καταδικάστηκαν για 6 διαρρήξεις που έγιναν σε διαμερίσματα στην Καβάλα την Άνοιξη του 2017. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν να αξιοποιηθεί από το Διεθνές Πανεπιστήμιο το κτίριο του παλιού δικαστηρίου.

 

Αντιπαράθεση ανάμεσα σε Θόδωρο Μουριάδη και Δήμητρα Τσανάκα με αφορμή τους απλήρωτους εργαζόμενους των δημοτικών παιδικών σταθμών. Ανακοίνωση του Βαγγέλη Παππά για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Καβάλας- Πρίνου. Η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου βραβεύτηκε στη Θεσσαλονίκή από την οργάνωση «Κάνε μια ευχή». Το απόγευμα εκδήλωση ομιλία του Νίκου Παναγιωτόπουλου σε κεντρικό ξενοδοχείο. Την ίδια ώρα εκδήλωση για τη συνταγματική αναθεώρηση, ομιλητές ο πρώην υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος και ο βουλευτής Γιώργος Παπαφιλίππου. Συναντήσεις με διευθυντές Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας είχε ο Άρης Βέρρος.

 

Ποσό 5.000 ευρώ οικονομική ενίσχυση της Βουλής των Ελλήνων στη σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας του Δήμου Καβάλας. Συνεδριάζουν το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου.  Μουσική εκδήλωση το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη με θέμα τον άμεσο διορισμό αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

 

Το απόγευμα στη Δ. Καπναποθήκη η εκδήλωση παρουσίασης του συγγραφικού έργου για το Δήμο Καβάλας της Σαπφώς Αγγελούδη. Την Κυριακή το μεσημέρι η 14η Αλφαβητοπαρέλαση. Το Σάββατο το απόγευμα κόβουν πίτα οι πολύτεκνοι. Σάββατο και Κυριακή θεατρική παράσταση για την ποίηση από την εφηβική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ.

 

Ο Ετινόσα είναι στη διάθεση του προπονητή για το αυριανό κρίσιμο ματς της Ένωσης με τον Χαρίλαο Τρικούπη. Χάνει 6 βαθμούς ο Κεραυνός Πέρνης αφού στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ δικαιώθηκε η Ασπίδα Ξάνθης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης