• 20 Απριλίου 2024,

Ανοιξιάτικη βροχούλες μέχρι και την Πέμπτη

 Ανοιξιάτικη βροχούλες μέχρι και την Πέμπτη

Ανοιξιάτικη βροχούλα , ανοιξιάτικη βροχή που λέει και ένα απο τα καλύτερα και δημοφιλέστερα τραγούδια του Βαγγέλη Γερμανού.

Και συνεχίζει : διάλεξε μαζί μου αν θα ‘ρθεις ή θα μείνεις μοναχή…

Διότι την Κυριακή του ΠΑΣΧΑ ο καιρός ήταν καλοκαιρινός και απο την Δευτέρα , δεύτερη μέρα του ΠΑΣΧΑ ο καιρός έγινε φθινοπωρινός , με βροχές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας που έγινε σίγουρα αίσθητη σε όλη την χώρα.

Αυτά τα σκαμπανεβάσματα του καιρού είναι το κύριο χαρακτηριστικό φαινόμενο της άνοιξης και κυρίως του Απρίλη που είναι απο τους πιο ασταθείς μήνες της εποχής αυτής.

Αναμένουμε τις καλύτερες μέρες της άνοιξης μέσα στον Μάϊο.

Τώρα όσο αφορά τον καιρό εδώ στον δικό μας μαχαλά θα βελτιωθεί σύμφωνα με την ΕΜΥ απο την Πέμπτη και μετά αφού αυτή η αστάθεια με βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστεί μερικά 24ωρα ακόμα.

Στην Τουρκία όπως δείχνανε και οι δημοσκοπήσεις η επικράτηση του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα ήταν οριακή και έδωσε την εκλογική νίκη στον Ερντογάν αλλα αποτέλεσε παράλληλα και μια πολιτκή ήττα αφού το κόμμα του σημείωσε σοβαρές απώλειες σε σχέση με την τελευταία εκλογική αναμέτρηση.

Αυτή η οριακή επικράτηση του EVET που θα δώσει εξουσίες σουλτάνου στον Ερντογάν απο το 2019 και μετά κανείς δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να πεί με σιγουριά κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά για όλες αυτές τις πληγές που έχουν ανοίξει τους τελευταίους μήνες στην γείτονα χώρα και λόγω της γενικότερη κατάστασης που επικρατει αλλα και ειδικότερα λόγω των πολλών και άστοχων χειρισμών του Τούρκου προέδρου. Η μανία του να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία τον έχει οδηγήσει σε συμπεριφορές αλαζονικές που πολλές φορές αγγίζουνε και τα όρια της δικτακτορίας.

Δεν είναι λίγοι οι πολιτικοί αναλυτές που πιστεύουν οτι τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα για τους Τούρκους αφού θεωρούν οτι το δημοψήφισμα αυτό θα αποτελέσει και την αρχή του τέλος της πολιτικής πορείας του Ερντογάν που περίμενε μια πιο καθαρή νίκη με μεγαλύτερα ποσοστά.

Απο χθες Τρίτη του ΠΑΣΧΑ ξεκίνησαν και πάλι να προβάλλεται το SURVIVOR που ξεκίνησε με ένα έκτακτο συνέδριο του νησιού λόγω της οικιοθελούς αποχώρησης της Ειρήνης Παπαδοπούλου που δεν άντεξε κυρίως την ψυχολογική πίεση απο τους συμπαίκτες της με τους οποίους είχε διάφορα θέματα.

Σε αυτό το ήδη βαρύ κλίμα ήρθε να προστεθεί και να δώσει και το τελειωτικό χτύπημα  όπως αποδείχτηκε η αποχώρηση του Χανταμπάκη ο οποίος είχε προταθεί για αποχώρηση απο την Ειρήνη την Παπαδοπούλου.

Αυτή η αποχώρηση αλλάζει τις ισορροπίες των δύο ομάδων και μας φέρνει πιο κοντά στην ένωση τους η οποία θα γίνει μένα τρελό πάρτι στο οποίο θα συμμετάσχει ο Σάκης ο Ρουβάς ο οποίος για τον λόγο αυτό τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο.

Όσο αφορά τον τρελό τον Κύπριο τον Μάριο αυτός έχει πάρει εξιτήριο απο το νοσοκομείο και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στο παιχνίδι και θα φανεί στην πράξη κατά πόσο θα είναι έτοιμος για τα αθλήματα.

Είναι γεγονός τέλος οτι η μεγάλη επιτυχία του SURVIVOR έχει οδηγήσει το κανάλι στην μετάδοση άλλης μιας εκπομπής καθημερινής νωρίς το απόγευμα που θα βγαίνει απο τον Άγιο Δομίνικο και θα παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη.

Η πρώτη εκπομπή βγήκε στον αέρα την Κυριακή του ΠΑΣΧΑ με την Ελεονώρα να συζητάει με τους τρείς τελευταίους αποχωρήσαντες απο το παιχνίδι Ειρήνη – Πάνο και Στέλιο Χανταμπάκη.

Η εκπομπή της Ελεονώρας θα ασχολείται με το παρασκήνιο και θα είναι ο πρώτος σταθμός των παικτών που θα αποχωρούν απο το νησί.

Υπάρχει όπως καταλαβαίνετε απο το κανάλι του ΣΚΑΙ η διάθεση να εκμεταλευτεί και τηλεοπτικά και εμπορικά όλη αυτή την επιτυχία του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού που απο πολλούς έχει χαρακτηριστεί και ως το φαινόμενο της φετεινής τηλεοπτικής χρονιάς.

Τα νούμερα που κάνει αυτό το SURVIVOR δεν θα έκανε ούτε το πρώτο που είχε βγεί στον αέρα πρίν απο 15 χρόνια.

Τώρα όσο αφορά το μέτωπο των διαπραγματεύσεων όλα είναι εντός χρονοδιαγράμματος και το καινούργιο που προέκυψε αυτές τις μέρες του ΠΑΣΧΑ ήταν οι νέες δηλώσεις της Λαγκάρντ που επανέλαβε για άλλη μια φορά οτι για να συμμετάσχει το ταμείο στο πρόγραμμα το ελληνικό θα πρέπει το χρέος να γίνει πραγματικό βιώσιμο.

Και αυτό το μήνυμα είχε ως αποδέκτες τους Ευρωπαίους που όταν έρθει η ώρα να αποφασίσουν για την μείωση του ελληνικού χρέους θα πρέπει να μην κάνουν εκπτώσεις.

Κατά τα άλλα πάμε καλά περιμένουμε τα καλύτερα και κυρίως περιμένουμε την βελτίωση του καιρού.

Αφήνουμε πίσω μας τις άγιες ημέρες του ΠΑΣΧΑ και είμαστε έτοιμοι για να πάμε παρακάτω.

Φαίνεται οτι τουριστικά τουλάχιστον το φετεινό καλοκαίρι θα είναι πολύ καλό αφού η Ελλάδα αποτελεί έναν απο τους πιο ασφαλείς προορισμούς και αναμένεται να προσελκύσει τουρίστες και απο χώρες που τα τελευταία αυτά χρόνια της κρίσης μας είχανε βγάλει απο τον τουριστικό τους χάρτη. Να είστε καλά να περνάτε καλά και τα λέμε και πάλι αύριο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης