• 15 Μαΐου 2024,

Αντώνης Δρακόπουλος στους 93,7 : « Με 31 βαθμούς δε θα έχουμε πρόβλημα»

 Αντώνης Δρακόπουλος στους 93,7 : « Με 31 βαθμούς δε θα έχουμε πρόβλημα»

Δηλώσεις για το ματς του Νέστου στην έδρα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος έκανε στους 93,7 ο προπονητής Αντώνης Δρακόπουλος.  Εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του χρειάζεται ακόμη 4 βαθμούς για να μην έχει το παραμικρό πρόβλημα όσον αφορά την παραμονή της στον 1ο όμιλο. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πως ήταν το παιχνίδι του Νέστου στην έδρα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου;

Απάντηση:  Ευτυχώς επιστρέψαμε στις νίκες ενώ η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν μπορούσε να πάρει αποτελέσματα.

Η νίκη ήρθε σ` ένα κρίσιμο σημεία με μια ομάδα βέβαια που βαθμολογικά ήταν πιο κάτω από μας. Αυτά τα παιχνίδια έχουνε ιδιαίτερη κρισιμότητα. Είναι καλό που πήραμε μια βαθμολογική ανάσα αλλά και μια ψυχολογική ανάσα ακόμη μεγαλύτερη.  Πραγματικά παίζαμε καλό αλλά θέλαμε και το αποτέλεσμα που δεν ερχόταν στα προηγούμενα ματς.

Ερώτηση: Δεν αμφισβητείται αυτή η νίκη, πέρα για πέρα δίκαιη;

Απάντηση: Σίγουρα.  Ηταν ορισμένα αποτελέσματα άδικα για μας, σύμφωνα με την αγωνιστική παρουσία που είχαμε. Ηταν ψυχολογική τόνωση και ενόψει του αγώνα που έρχεται με την Καβάλα. Φυσικά τη χρειαζόμασταν και βαθμολογικά τη νίκη.

Ερώτηση:  Τι ακριβώς χρειάζεται ο Νέστος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να παραμείνει στην κατηγορία;

Απάντηση:  Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε 4 βαθμούς στα υπόλοιπα παιχνίδια. Να φτάσουμε στους 31 βαθμούς. Ετσι όπως τα έχω υπολογίσει θα είναι αρκετά δύσκολο να έχουμε πρόβλημα να πέσουμε  με τους 31 βαθμούς.

Ερώτηση: Είναι  εφικτό ο Νέστος να φτάσει στους 31 βαθμούς;

Απάντηση: Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό.

Όχι μόνο να πάμε στους 31 αλλά και να ξεπεράσουμε αυτό το μαξιλάρι.

Ερώτηση: Για πρώτη φορά ο Αντώνης Δρακόπουλος θα ζήσει ένα Καβαλιώτικο ντέρμπι στη Γ` Εθνική.

Απάντηση: Ακριβώς.  Σίγουρα προηγήθηκε το ντέρμπι του ΑΟΚ με τον Αετό. Εύχομαι να μην υπάρχει ένταση στο δικό μας παιχνίδι. Η φιλοξενία από την πλευρά μας θα είναι άψογη.

Ερώτηση: Για τη μάχη της ανόδου μάλλον φαίνεται ότι το Παραλίμνιο έχει καπαρώσει την 1η θέση.

Απάντηση:  Μετά την ήττα που κάναμε εμείς στο Παραλίμνιο το είπα και εκεί,  ότι η ομάδα από τις Σέρρες είναι με το ενάμιση πόδι στην 1η θέση.

Φαίνεται να είναι τελειωμένη υπόθεση αλλά από τη στιγμή που μαθηματικά δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί πρέπει να δείξει την ανάλογη προσοχή και να δει όλα τα παιχνίδια που έχει από εδώ και πέρα.

Διαβάστε επίσης