ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η κακοκαιρία στο Νομό Καβάλας αφού τα χθεσινά χιόνια δεν έλιωσαν, σημειώθηκε νέα πτώση της θερμοκρασίας, επίκειται νέα χιονόπτωση. Κλειστά σχολεία σε Παγγαίο και Θάσο. Σε μικρούς επαρχιακούς δρόμους απαγορεύτηκε η κυκλοφορία. Αποκαταστάθηκε η συγκοινωνία με τη Θάσο αφού κόπασαν οι άνεμοι. Καθυστέρηση στις ενέργειες της Π.Ε. στη Θάσο λόγω του ότι αναζητούνταν επί ώρες χειριστής μηχανήματος. Χθες το μεσημέρι έκλεισε για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Άγιος Σίλας με αποτέλεσμα οι ουρές των αυτοκινήτων να φθάσουν ως την οδός 7ης Μεραρχίας και τον Αμυγδαλεώνα! Λόγω πυκνής χιονόπτωσης δεν λειτούργησε χθες το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος».

 

17 πρακτορεία του ΟΠΑΠ στο Νομό Καβάλας διακόπτουν σήμερα ή αύριο τη λειτουργία τους επειδή δεν υπέγραψαν νέα σύμβαση με τον οργανισμό. Η Τράπεζα Πειραιώς ανέστειλε προσωρινά την απόφαση της κι έτσι δεν κλείνει το κατάστημα της στις Κρηνίδες. Νέα διοίκηση στο σωματείο των καφεζυθοπωλών μετά τις χθεσινές εκλογές στις οποίες ψήφισαν 97 επαγγελματίες. Τρεις ώρες κλειστά ήταν χθες το πρωί τα καταστήματα των φωτογράφων. Ζητούν να μην φωτογραφίζονται στην Αστυνομία όσοι εκδίδουν αστυνομική ταυτότητα. Τη Δευτέρα ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα θέματα της ΔΕΥΑΚ. Παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του Ν. Καβάλας ανακοίνωσε ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Κανονικά λειτουργούν σήμερα οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

 

Στην Καβάλα αύριο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Ομάδα εργασίας υπηρεσιακών παραγόντων στο Δήμο για τα έργα του ΒΑΑ. Υπέρ της συγχώνευσης του ΤΕΙ με το Δημοκρίτειο τάχθηκε μιλώντας σε επιτροπή της Βουλής ο Τάκης Εμμανουηλίδης. Αλλαγή της όδευσης του ΤΑΡ ζητούν με ανακοίνωση τους όσοι είχαν απολυθεί από τη ΒΦΛ. Την Παρασκευή σε εκδήλωση του ΚΚΕ στο Αμφιθέατρο ο ευρωβουλευτής Κώστας Παπαδάκης.

 

Την ημέρα σκέψης γιόρταζαν την Κυριακή πρόσκοποι της πόλης. Παραμύθια από τη Νότια Αμερική παρουσίασαν σε παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη οι Παραμυθάδες.

 

Συγκρατημένη αισιοδοξία στην Ένωση για την επιστροφή της ομάδας στην Α2 μετά την νίκη την Κυριακή στο Μεσολόγγι. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Πανθήρων κέρδισε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης