Αντώνης Λαδάκης στους 93,7 : « Χαρούμενος που επέστρεψα στο Νέστο»

 Αντώνης Λαδάκης στους 93,7 : « Χαρούμενος που επέστρεψα στο Νέστο»

 Συνέντευξη για την  επιστροφή του στο Νέστο και όχι μόνο, παραχώρησε στους 93,7 ο Αντώνης Λαδάκης.  Τόνισε για την περσινή του χρονιά στον ΑΟΚ ότι γνώρισε εξαιρετικούς ανθρώπους στη διοίκηση ενώ για το Νέστο ότι είναι χαρούμενος που επέστρεψε για να τελειώσει την καριέρα του.

Αναλυτικά.

Για την περσινή του παρουσία στον ΑΟΚ: « Ξεκινήσαμε με όνειρα και φιλοδοξίες. Με τους ανθρώπους που είχα μιλήσει είχαν ένα πολύ ωραίο πλάνο στο μυαλό τους και πείστηκα και εγώ να έρθω να βοηθήσω προς αυτή την κατεύθυνση. Δυστυχώς στην πράξη τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως τα περιμέναμε.  Μοιραία ήρθε  η αποχώρηση το Δεκέμβριο για το καλό της ομάδας.  Οι άνθρωποι της διοίκησης ήταν εξαιρετικοί άνθρωποι και χαρακτήρες. Ηταν κοντά στην ομάδα.  Γνώρισα καινούρια άτομα που προέρχονται από την πόλη μας. Η πικρία είναι από το αγωνιστικό κομμάτι. Δε μπορέσαμε να δείξουμε αυτά που πραγματικά μπορούσε να βγάλει η ομάδα μέσα στο γήπεδο».

Για τη μετέπειτα παρουσία του στη Δόξα Δράμας: « Στη Δόξα κάναμε την προσπάθεια μας. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο όπως ήταν η Καλαμαριά.  Μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως. Ηταν πολλοί οι λόγοι που δεν τα καταφέραμε.   Απλά η Καλαμαριά ήταν καλύτερη και δικαίως ανέβηκε κατηγορία».

Για τη μεταγραφή του Ρομπέρ στον ΑΟΚ: « Δεν ήμασταν συμπαίκτες. Κάναμε κάποιες προπονήσεις μαζί. Δε χρειάζεται να πω πολλά πράγματα. Είναι ένας πολύ καλός έμπειρος ποδοσφαιριστής.  Μια πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα της Καβάλας.

Θα βοηθήσει σε πολλούς τομείς. Είναι μια νεανική ομάδα ο φετινός ΑΟΚ, οπότε χρειάζεται πρώτα απ` όλα η εμπειρία του Ρομπέρ εκτός από την αγωνιστική συνεισφορά του».

Για την επιστροφή του στο Νέστο: « Η απόφαση μου ήταν να τελειώσω την καριέρα μου στο Νέστο Χρυσούπολης, από εκεί όπου ξεκίνησα. Γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο ποδοσφαιρικός μου κύκλος θα τελειώσει στην ομάδα του Νέστου.  Όλα είναι ένας κύκλος και στο ποδόσφαιρο όπως στη ζωή. Εύχομαι να έχω την υγεία μου και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να βγάλει καλούς ποδοσφαιριστές».

Για το αν επηρέασε η παρουσία του Γιάννη Ισπυρλίδη στο να επιστρέψει τελικά στο Νέστο : «  Φυσικά και επηρέασε. Συνεργαστήκαμε στον Αστέρα Τρίπολης, όταν ήταν ο γυμναστής της ομάδας. Δεν αλλάζει κάτι αυτό. Είναι επαγγελματίας.  Για μένα στο ποδόσφαιρο το Α και το Ω είναι ο επαγγελματισμός. Οπότε οι συνθήκες  του Νέστου είναι πάρα πολύ καλές. Ο πρόεδρος με πλησίασε από την πρώτη στιγμή και έδειξε το πόσο πολύ με ήθελε στην ομάδα αλλά και το ρόλο που θα έχω.  Όλα αυτά τα υπολόγισα και πήρα αυτή την απόφαση».

Για το στόχο του Νέστου στο φετινό πρωτάθλημα: « Είναι πολύ νωρίς να πούμε που μπορεί να φτάσει ο φετινός Νέστος. Να γίνουν πρώτα οι όμιλοι, να δούμε τις ομάδες πως έχουν ενισχυθεί και μετά θα έχουμε να πούμε περισσότερα.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει υπομονή, υπάρχει θέληση και όρεξη να δημιουργηθεί ένα καλό σύνολο. Η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειες της για να γίνει ακόμη καλύτερο το σύνολο. Μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα εύχομαι να έχουν γίνει οι προσθήκες που θέλει ο προπονητής για να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί».

Για το αν υπάρχει φαβορί στο φετινό πρωτάθλημα σε περίπτωση που η Δόξα αλλάξει κατηγορία: «   Μέχρι αυτή τη στιγμή δείχνουν τα πράγματα ότι δε θα υπάρχει το μεγάλο φαβορί αν η Δόξα παίξει πιο πάνω. Θα περιμένουμε όμως να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να έχουμε ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα. Τώρα είναι ρευστά τα πράγματα. Δεν ξέρουμε πως θα κινηθούν οι ομάδες όπως η Καβάλα αλλά και κάποιες άλλες ομάδες του 1ου ομίλου».

Διαβάστε επίσης