Δήλωση Γιάννη Πασχαλίδη

 Δήλωση Γιάννη Πασχαλίδη

Ο π. Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να προβεί στα κατωτέρω, έχοντας πληροφορηθεί την έκδοση της ΚΥΑ 3113.10-6/60387/2017, η οποία παραχωρεί στη Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιμένος Καβάλας το κτήριο της φωτογραφίας.

Η αλήθεια είναι πως είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνο το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κτήριο εγκρίνεται από την Ελληνική Πολιτεία προκειμένου να ολοκληρώσει τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε.

Έχοντας δώσει προσωπικό αγώνα, μέσω κινητοποίησης ιδιωτών για τη χρηματοδότηση της ανακαίνισης του (τους οποίους και θα ήθελε να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά) και, στη συνέχεια, προσπαθώντας να δοθεί η έγκριση μέσω ΚΥΑ, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.

Από τη μία είναι η χαρά και εκτίμηση για όσους/ες από το υστέρημα τους αποφάσισαν να “δωρίσουν” στο Λιμένα Καβάλας ένα πολύτιμο εργαλείο, και από την άλλη είναι η πίκρα για τους συγκεκριμένους κυβερνώντες, οι οποίοι σκεπτόμενοι μικροπολιτικά καθυστέρησαν τη διαδικασία όσο δεν γίνεται για περίπου  2,5 χρόνια…

Σε κάθε περίπτωση το γεγονός είναι ένα.

Η Π.Υ. Λιμένος Καβάλας έχει και επίσημα πλέον την έδρα της και θα συμβάλει έτσι πιο αποτελεσματικά στην ασφαλέστερη λειτουργία του Λιμένος Καβάλας.

Με εκτίμηση,

π. Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Γιάννης Πάσχαλίδης

Διαβάστε επίσης