• 9 Μαΐου 2024,

Ανυφαντάκης: « ΑΟΚ είσαι και πρέπει να κερδίζεις» – Δεληκάρης: « Θα πάμε όπου μας βγάλει»

 Ανυφαντάκης: « ΑΟΚ είσαι και πρέπει να κερδίζεις»  – Δεληκάρης: « Θα πάμε όπου μας βγάλει»

 Ο άνθρωπος που ουσιαστικά κρατάει μόνος του τον ΑΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα, Σωτήρης Δεληκάρης δεν κρύβει με δήλωση του ότι ο ΑΟΚ θα συνεχίσει με την ίδιο όρεξη το θεσμό του Κυπέλλου όπου ο επόμενος αντίπαλος είναι η ομάδα από τη Δράμα, ΑΕ Καλαμπακίου.

Ο Σωτήρης Δεληκάρης είπε χαρακτηριστικά: « Θα πάμε όπου μας βγάλει. Στόχος μας ακόμη είναι και ο τελικός Κυπέλλου Ερασιτεχνών.  Σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε για τη νίκη». Παράλληλα ο Σωτήρης Δεληκάρης συνεχίζει τις επαφές σε διοικητικό επίπεδο για να βρεθεί ένα ισχυρό σχήμα που θα τρέξει την ομάδα στη σεζόν 2018-2019.

Ο ΑΟΚ θα ταξιδέψει το Σάββατο στη Θάσο για να παίξει με την Αναγέννηση Λιμεναρίων, ένα παιχνίδι όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τον άτυχο Βασίλη Τζίνη. Σε αυτό το ματς ο ΑΟΚ θα τιμήσει τον  Τάσο Τσαπανίδη, τον Γιάννη Σαρανταδέκα και τον Αντώνη Τσιτσμιρή.

Δηλώσεις Ανυφαντάκη

Δηλώσεις για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου αλλά και για τη συνέχεια του Κυπέλλου έκανε ο Κώστας Ανυφαντάκης στην Αθλητική Πρωινή: «  Στην αρχή είχαμε κάποια λάθη στις μεταβιβάσεις, χάσαμε  πολλές φορές τη μπάλα και δεχθήκαμε επιθέσεις. Στη συνέχεια βρήκαμε το ρυθμό μας μετά το πρώτο 20λεπτο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει δεύτερο γκολ.

Γενικά ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο και για τις δυο ομάδες και λόγω ζέστης.   Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα δεύτερο γκολ και να κερδίσουμε ενώ μετά την αποβολή περιμέναμε στο μισό γήπεδο.  Κάνανε τα παιδιά μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ. Πήγε το ματς στην παράταση όπου έγινε πάλι μια μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά μέχρι να φτάσουμε στα πέναλτι και να προκριθούμε.    Είσαι ΑΟΚ και πρέπει να κερδίζεις. Σίγουρα έχουμε ανάγκη από νίκες.

Ο ΑΟΚ θα παίζει το παιχνίδι του και όσο κερδίζουμε θα πάμε όπου φτάσουμε. Δε μπορούμε να πούμε κάτι άλλο.   Πάμε μέχρι τη Δευτέρα όπου έχουμε πολλά παιδιά με πολλές συμμετοχές και χρειάζονται ξεκούραση.   Επίσης υπάρχουν παιδιά που δεν μπορούν να βοηθήσουν άλλο λόγω τραυματισμών και δε θέλουμε να ρισκάρουμε.

Αυτά τα παιδιά που βλέπετε πάνω κάτω θα συνεχίσουν και στο επόμενο ματς. Το Σάββατο θα πάει η ομάδα στη Θάσο για ένα παιχνίδι με φιλανθρωπικό σκοπό. Είναι μια καλή ευκαιρία για τον ΑΟΚ να συσφίξει και τις σχέσεις με το νησί αφού μέχρι τώρα δεν έχει πάει εκεί.

Στο Παραλίμνιο ήρθε κόσμος και μας βοήθησε. Αυτό ήταν θετικό αφού το πρωτάθλημα έχει τελειώσει πολύ  νωρίς.  Εμείς είμαστε εδώ, βγάλαμε όλο το μήνα, προχωράμε στο Κύπελλο.

Ο ΑΟΚ λειτουργεί πολύ καλά σαν μια καλή οργανωμένη ομάδα που πρέπει να είναι. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μας βοηθάνε σε μεγάλο βαθμό.

Ο κ. Δεληκάρης μας έχει κρατήσει μέχρι εδώ με την πολύ μεγάλη του βοήθεια στη λειτουργία.  Επίσης ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα τον τελευταίο καιρό» .

 

Διαβάστε επίσης