• 20 Μαΐου 2024,

Τα μεταξωτά και να φυσάει …

 Τα μεταξωτά και να φυσάει …

Είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη μέρα της εβδομάδας η Παρασκευή γιατί ξυπνάς και έχεις μπροστά σου ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο.

Είναι καλύτερο και απο το πρωί του Σαββάτου αλλά κυρίως της Κυριακής που σηκώνεσαι και ξέρεις οτι την επομένη το πρωί είσαι στην δουλειά.

Τις Παρασκευές είναι όλα διαφορετικά γιατί είναι διαφορετική η ψυχολογία.

Την Παρασκευή που λέει ο λόγος μπορείς να καταπιείς και σπαθιά όταν ξέρεις ότι ακολουθεί ένα χαλαρό και ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο.

Πάντως αν οι θερμοκρασίες του Σαββατοκύριακου είναι ίδιες με αυτές της χθεσινής Πέμπτης να είστε σίγουροι οτι θα είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα πάνε παραλία για το πρώτο τους μπάνιο.

Όπως λέει και ο Γιωργάκης ο φίλος μου η θάλασσα είναι πολύ καλή.

Μπορεί να παγώνεις όταν μπαίνεις αλλά μετά από ένα μακροβούτι στρώνεις!

Τα βλέπεις όλα κόκκινα και έρχεσαι στα ίσα σου.

Αργά ή γρήγορα θα την ζήσουμε και εμείς αυτή την μίνι περιπέτεια του πρώτου μπάνιου γιατί είμαστε τύποι που επιλέγουμε να κάνουμε την πρώτη βουτιά το καλοκαιριού στο πρώτο δεκαήμερο του Μάη.

Το νωρίτερο ήταν το πρώτο δεκαήμερο του Απρίλη αλλά το αφήσαμε γιατί διαπιστώσαμε οτι είναι πολύ νωρίς και δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις σε αυτή την διαδικασία που αν μη τι άλλο σε ζορίζει.

Το θέμα είναι να κάνεις κάτι και να σε ευχαριστεί και οχι να σε αγχώνει.

Πάντως εμείς να έχετε υπόψη σας οτι είμαστε πανέτοιμοι άλλο ένα Σαββατοκύριακο να βάλουμε τα μεταξωτά και ας μην φυσάει ….

 

Μάλλον τις γλυτώνουμε τις διακοπές της ΔΕΗ αφού φαίνεται οτι όλη αυτή η ιστορία των κινητοποιήσεων πάει περίπατο απο την στιγμή και που το επίμαχο νομοσχέδιο για το οποίο διαμαρτύρονται οι συνδικαλιστές της εταιρίας έχει ψηφιστεί.

Καταλαβαίνουν και αυτοί  ότι και να κάνουν απο εδώ και μετά , και στο σκοτάδι να αφήσουν την χώρα για εβδομάδες ολόκληρες , αυτό δεν αλλάζει.

Στην Ελλάδα των μνημονίων οτι μπαίνει στην βουλή προς ψήφιση δεν αλλάζει.

Είναι Ευρωπαϊκή οδηγία.

Οτιδήποτε δυσάρεστο που δεν μπορεί να υποστηρίξει η ελληνική κυβέρνηση και θέλει να περάσει το βαφτίζει Ευρωπαϊκή οδηγία ή μνημονιακή υποχρεώση.

 

Το Epicure είναι ένα εστιατόριο που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίσεις γιατί δεν έχει καμμία σχέση με οτι ήξερες μέχρι σήμερα.

Είναι ένα εστιατόριο στολίδι για την πόλη της Καβάλας που συνδυάζει το καλό φαγητό τις προσιτές τιμές αλλά και τον χώρο υψηλής αισθητικής.

Προσεγμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια έρχεται να μας θυμίσει οτι υπάρχουν και αυτοί οι επαγγελματίες που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη τους.

Το πρωί μπορεί να απολαμβάνεις και τον καφέ σου αφού στο πίσω μέρος του μαγαζιού λειτουργεί καφέ Mikel.

Το βράδυ της Τετάρτης έγινε το πρώτο test drive για γνωστούς και φίλους και απο χθές Πέμπτη η κουζίνα του έχει ανοίξει για όλο τον κόσμο.

 

Με χειροπέδες στα χέρια οι δύο έλληνες στρατιωτικοί στο δικαστήριο της Ανδριανούπολης όπου παρουσιάστηκα και είπαν την αλήθεια.

Οτι δηλαδή περάσανε στην Τουρκική πλευρά γιατί χαθήκαν λόγω του χιονιού που είχε πέσει την προηγούμενη μέρα.

Αυτό γίνεται όπως εξήγησαν πολύ συχνά και με Τούρκους στρατιώτες που όμως τους αφήνουν να γυρίσουν πίσω χωρίς καν να ενημερώσουν τους ανωτέρους τους.

Καταλαβαίνετε και εσείς οτι η υπόθεση αυτή δεν έχει τίποτα το ύποπτο απλά οι δύο έλληνες στρατιωτικοί έτυχε να γίνουν και αυτοί μέρος της επιχείρησης Σουλτανοποίησης του Ταγίπ Ερντογάν που πρέπει κάποια στιγμή να τους αφήσει ελεύθερους.

Μετά και το προχθεσινό αποτέλεσμα φαίνεται οτ ι ο τελικός του φετεινού Τσάμπιονς Λινγκ θα είναι μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρεάλ και ανάμεσα στις δύο διαλέγουμε την Λίβερπουλ που μετά απο αρκετά χρόνια σε μικρότερες διοργανώσεις επιστρέφει για να μας θυμίσει οτι είναι μεγάλη ομάδα.

Νομίζω κάπου στα μέσα του Μάη ο μεγάλος τελικός αφού μεσολαβεί πρώτα ο επαναληπτικός των δύο αναμετρήσεων.

 

Αυτά λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και πονηροί.

Είμαστε σίγουροι οτι θα πάμε καλά και είμαστε σίγουροι οτι τα καλύτερα έρχονται.

Καλή σας ημέρα και με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης