• 24 Απριλίου 2024,

ΑΟΚ- Ασπρόπυργος 0-0: Δεν έφτασε το δεύτερο καλό ημίχρονο

 ΑΟΚ- Ασπρόπυργος 0-0: Δεν έφτασε το δεύτερο καλό ημίχρονο

Το καλό δεύτερο ημίχρονο του ΑΟΚ όπου πίεσε σε μεγάλο βαθμό  δεν έφτασε να του δώσει τους 3 βαθμούς.

Ο Ασπρόπυργος είχε σε σπουδαία μέρα τον Γκίνη(δανεικός από την ΑΕΚ) που όποτε χρειάστηκε  είπε όχι στους παίκτες των γηπεδούχων.  Ο ΑΟΚ «πέταξε» το πρώτο μέρος όπου δεν είχε καλή απόδοση.  Δεν είχε ξεκάθαρες φάσεις στα πρώτα 45 λεπτά. Έλειπε ο παίκτης που θα κάνει το κάτι παραπάνω στη δημιουργία.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε από την αρχή στη θέση του τιμωρημένου Γαβριηλίδη, τον Θωμαϊδη. Επίσης διατήρησε στο αρχικό σχήμα τον Κουτσούμπα στη θέση του στόπερ αντί του Στίκα . Εκτός αποστολής έμειναν οι δυο νεοαποκτηθέντες Σκαθαρούδης, Κόκκορης.

Από την άλλη βασικοί στους φιλοξενούμενους οι δυο πρώην παίκτες του Νέστου Χρυσούπολης , Σγκούρι και Γκατζολάρι και τρία νέα πρόσωπα, ο Φιλίποβιτς,  ο Κότσεφ, ο Μπαξεβάνος.

Στο πρώτο μέρος ο ΑΟΚ ήταν νευρικός με εύκολα λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας ενώ ο Ασπρόπυργος έπαιξε επιθετικά, δεν κλείσθηκε στην άμυνα του.  Λίγες οι καλές οι φάσεις που δημιουργήθηκαν στα πρώτο 45λεπτο.

Στο β` μέρος ο ΑΟΚ απείλησε περισσότερο με σουτ έξω από την περιοχή  όμως ο Γκίνης ήταν σε καλή μέρα.  Γενικά ανέβασε την απόδοση του, προσπάθησε να παίξει πιο γρήγορα.

Το φιλμ του αγώνα

1 ` ευκαιρία για τον Ασπρόπυργο, πλασέ από τα 3 μέτρα του Σγκούρι πάνω από τη γραμμή απομακρύνει ο Κέρθι.

2` παράλληλη σέντρα  από πολύ κοντά του Παπαδόπουλου, περνάει ανεκμετάλλευτη.

11` μαρκάρισμα Καζαντζίδη μέσα στην περιοχή, η φάση συζητιέται για πέναλτι.

45` φάουλ καλό του Ορφανίδη, μπλοκάρει δύσκολα ο Γκίνης.

47` καλό σουτ του Μαρκόπουλου στη κίνηση, άουτ.

63` ωραίο σουτ του Μαρκόπουλου, ο Γκίνης εξαιρετική απόκρουση σε κόρνερ.

64` σουτ του Οφανίδη, πάλι ο Γκίνης σε ετοιμότητα.

74` κεφαλιά του Καθάριου από κοντά, επέμβαση του Γκίνη.

90` κεφαλιά του Μαρκόπουλου, ο Γκίνης κρατάει το μηδέν.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ:  Δήμιζας,  Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Μαρκόπουλος, Μελισσόπουλος 82` Οκάν , Κέρθι,  Θωμαϊδης, Ορφανίδης 70` Καθάριος , Μαϊδανός, Κουτσούμπας, Β. Παπαδόπουλος.

Ένωση Ασπροπύργου: Γκίνης, Φιλίποβιτς, Ζώνας, Ζγκούρι 68` Μίλιτς , Σρέτσκοβιτς, Νικολακάκης, Σταγκάκης, Κότσεφ 83` Φράγκος , Κάκκο, Μπαξεβάνος.

 

Διαβάστε επίσης