• 28 Απριλίου 2024,

ΑΟΚ- Κεραυνός Πέρνης 0-0: Μεγάλη προσπάθεια αλλά άτυχος και άσφαιρος (φωτογραφίες)

 ΑΟΚ- Κεραυνός Πέρνης 0-0:   Μεγάλη προσπάθεια αλλά άτυχος και άσφαιρος (φωτογραφίες)

Ο ΑΟΚ ήταν άτυχος με τα τρία  δοκάρια, πίεσε με παίκτη λιγότερο, προσπάθησε σε μεγάλο βαθμό αλλά δεν πέτυχε το γκολ που θα του έδινε τη νίκη.  Δεν είχε τις λύσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία ενώ δεν ήταν κακός. Ο Λυμπεράκης έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι.  Πολλά χιλιόμετρα ο Γαβριηλίδης,  θετικός ο Τουμανίδης,  με καλές προσπάθειες ο Γεμιστός.

Ο Κεραυνός Πέρνης παραδόξως ήταν πιο καλός όταν δεν είχε αριθμητική υπεροχή.   Μετά την αποβολή του Τσούτση κοίταξε κυρίως να κρατήσει το μηδέν αφού έμεινε από δυνάμεις.   Μέχρι το 50` έπαιξε ανοιχτά, δεν κλείσθηκε. Καλός παίκτης ο Κωστόπουλος καλή δουλειά από Λεγάτο, Κωνσταντάρα.  Θετικός ο έμπειρος Ρίζος.

Το παιχνίδι είχε την εξέλιξη ενός ντέρμπι.  Το 0-0 είναι επιτυχία για τον Κεραυνό.

Με μια αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα του Παραλιμνίου , παρατάχθηκε ο ΑΟΚ. Στη θέση του τραυματία  Κέρθι επανήλθε μετά από αρκετό καιρό ο Ψάλτης(μαζί με Γαβριηλίδη, Παπαδόπουλο η τριάδα στο κέντρο).  Ο Γεμιστός έπαιξε πάλι στα πλάγια με Βαλαβανόπουλο σέντερ φορ και Τσούτση επίσης στα πλάγια της επίθεσης. Στην άμυνα ο Δήμιζας τερματοφύλακας, δεξιά ο Ζέρης, αριστερά ο Λυμπεράκης και δυο στόπερ Κασμερίδης,  Τουμανίδης.   Ο Γιατσβίνοβιτς τελικά προφυλάχθηκε για το επόμενο ματς και δεν ήταν στην 18αδα.   Από την άλλη ο Γιάννης Μαλαματάς χρησιμοποίησε από την αρχή του Χαριτίδη που δεν έπαιξε στην πρεμιέρα με την Ασπίδα Ξάνθης λόγω ασθένειας.  Εκτός αποστολής ο Τσανακτσόγλου που είχε ήταν στην ενδεκάδα στο ματς της 1ης αγωνιστικής.

Το φιλμ του αγώνα

1` Σουτ ο Βαλαβανόπουλος απομακρύνει σωτήρια ο Κωνσταντάρας στην ανυπεράσπιστη από τον Ρίζο εστία.

Στο 5` ωραία προσπάθεια του Κωστόπουλου και παράλληλη  επικίνδυνη σέντρα που απομακρύνει ο Δήμιζας.

Στο 8` από σέντρα  του Βαλαβανόπουλου, ο Γαβριηλίδης σημαδεύει το δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα στην αγκαλιά του Ρίζου.

Στο 29` προ του Κωστόπουλου ο Δήμιζας με έξοδο μαζεύει τη μπάλα.

Στο 32` από πάσα του Γεμιστού ο Βαλαβανόπουλος σημαδεύει το  δεξί κάθετο δοκάρι. 

Στο 39` ατομική προσπάθεια και σουτ του Γαβριηλίδη άουτ. 

Στο 45` σουτ του Χαριτίδη η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  

Στο 51` αποβολή του Τσούτση(2η κίτρινη)   με 10 παίκτες ο ΑΟΚ. 

Στο 52` σουτ του Παπαδόπουλου λίγο άουτ. 

Στο 54` σουτ του Κωστόπουλου λίγο  άουτ.

Στο 68` από προσπάθεια του Γεμιστού ο Βαλαβανόπουλος το σουτ από το πέναλτι αλλά απομακρύνει σωτήρια ο Κωνσταντάρας.

Στο 82` φάση διαρκείας με κοντινά σουτ από Μπαρέτα που βρίσκει το πρώτο το δοκάρι  και το δεύτερο  σώζουν από τη γραμμή οι αμυντικοί.  Στο 83` κόκκινη κάρτα ο Σουκρήογλου.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ:  Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Τουμανίδης, Γαβριηλίδης, Ψάλτης 69` Θωμαϊδης , Παπαδόπουλος 60` Μπαρέτας ,  Γεμιστός, Τσούτσης, Βαλαβανόπουλος 81` Αδαμάκης.

Κεραυνός Πέρνης: Ρίζος, Μπαντάνης 60` Καλτσάς , Μπουλγούρας, Λεγάτος, Κωνσταντάρας 83` Μαρκάκης, Τσάκωνας, Λάσπατζης, Γεωργιάδης 73` Σουκρήογλου , Μαλακός, Χαριτίδης 64` Τζιβανόπουλος , Κωστόπουλος.

Διαβάστε επίσης