Παύλος Δερμιτζάκης: « Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες» – Γιάννης Μαλαματάς: « Μεγάλο αποτέλεσμα για μας, μακάρι να αλλάξει κατηγορία ο ΑΟΚ»

 Παύλος Δερμιτζάκης: « Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες» –  Γιάννης Μαλαματάς: « Μεγάλο αποτέλεσμα για μας, μακάρι να αλλάξει κατηγορία ο ΑΟΚ»

Σε πολύ καλό κλίμα η συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα του ΑΟΚ με τον Κεραυνό Πέρνης. Οι δυο προπονητές καταδίκασαν τα επεισόδια που έγιναν μετά το 90` ενώ ο Δερμιτζάκης είπε ότι δεν έχει παράπονα από τους παίκτες του.

Αναλυτικά είπαν.

ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ: « Κανείς δεν χάνει ένα στόχο μετά από ένα «αρνητικό» αποτέλεσμα.

Είμαστε μια νέα ομάδα, θέλει επιμονή και υπομονή.   Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, θα είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Χάσαμε πέρσι 10 βαθμούς από ομάδες του νομού. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να μετρήσει το αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής.  Στο Α` μέρος είχαμε την υπεροχή, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε τις ισορροπίες με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να δημιουργήσει δυο ευκαιρίες. Δεν είχαμε γρήγορο ρυθμό, οπότε ο αντίπαλος μπορούσε να προσανατολιστεί και εμείς κουραζόμασταν περισσότερο. Στο β` μέρος η υπεροχή μας ήταν καθολική. Η αποβολή μας αποσυντόνισε αλλά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν μας απείλησε ο αντίπαλος. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας στεναχωρεί.  Θεωρώ ότι θα πάρουμε τους βαθμούς από κάπου αλλού.  Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθεια. Συγχαρητήρια στον Γιάννη, στον Κεραυνό που πάλεψε το παιχνίδι. Δε με αντιπροσωπεύουν αυτά που έγιναν στο τέλος. Δε θέλω να γίνονται πουθενά. Πρέπει πραγματικά να δίνουμε εμείς το καλό παράδειγμα».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΑΜΑΤΑΣ: « Θέλω να ευχαριστήσω την Καβάλα για τη φιλοξενία που μας παρείχε.  Σήμερα η ομάδα μου έφτασε σε μια πολύ μεγάλη επιτυχία αφού κατάφερε απέναντι στον ΑΟΚ που είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος να πάρει ένα αποτέλεσμα.  Για να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα συντέλεσε και η τύχη, ειδικά στο β` μέρος. Δεν είχαμε τις δυνάμεις που απαιτούσε το συγκεκριμένο παιχνίδι και σταθήκαμε τυχεροί. Μάλλον μας το χρωστούσε η τύχη από το προηγούμενο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί και δημιουργήσαμε και εμείς δυο τρεις ευκαιρίες.

Στο β` μέρος ο ΑΟΚ ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι, κράτησε τη μπάλα μας πίεσε και ήμασταν τυχεροί που πήραμε το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχηθώ στο Παύλο και στον ΑΟΚ να πετύχει στους στόχους, το θέλουμε όλοι αυτό.  Δυστυχώς η μπάλα είναι έτσι και όλοι προσπαθούμε για τις ομάδες μας. Υπηρετούμε όλοι τις ομάδες μας.  Για μένα το μελανό σημείο ήταν η ένταση στο τέλος. Θα τιμωρηθεί ένας ποδοσφαιριστής μου. Για μένα ήταν ανεξήγητο, παίξαμε πήραμε ένα αποτέλεσμα και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα».

 

Διαβάστε επίσης