• 26 Απριλίου 2024,

ΑΟΚ- Νέστος 0-0: Κακός διαιτητής σε παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες (Φωτογραφίες)

 ΑΟΚ- Νέστος 0-0: Κακός διαιτητής σε παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες (Φωτογραφίες)

 Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

ΑΟΚ και Νέστος έμειναν στο 0-0 στο μεγάλο Καβαλιώτικο ντέρμπι σ` ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και φάσεις που συζητιούνται.

Στα πρώτα 45 λεπτά υπήρχαν σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο λίγες καλές φάσεις.

Πολλές μάχες σώμα με σώμα και με τον ΑΟΚ να χάνει την κλασσική ευκαιρία.

Στην επανάληψη ο Νέστος είχε ένα καλό διάστημα από το 45` έως το 60` ενώ ο ΑΟΚ πίεσε σε μεγάλο βαθμό  στο τελευταίο διάστημα.

Σίγουρα περίμεναν οι γηπεδούχοι περισσότερα από το Ρομπέρ ενώ ο Νέστος είχε πολύ σταθερό τον Αθανασίου και θετικό τον Ναουμίδη. Γενικά ήταν καλή η αμυντική τακτική του Νέστου.  Επίσης στους διακριθέντες ο Τσάκωνας.   Ο Ψάλτης πάλι δούλεψε αθόρυβα και ήταν ο καλύτερος του ΑΟΚ  ενώ ο Παπαδόπουλος αυτή τη φορά δεν είχε ρυθμό χωρίς να υστερήσει .  Ο Βαλαβανόπουλος επικίνδυνος μέσα την περιοχή όταν έπαιρνε τη μπάλα.

Ο Ανυφαντάκης άφησε εκτός αποστολής τον Κεϊτά λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ενώ ξεκίνησε βασικός  ο Αδαμάκης που έπαιξε σέντερ φορ με το Βαλαβανόπουλο δίπλα του και Μπλιό, Ρομπέρ πλάγιους .  Προτίμησε σχήμα χωρίς  τρεις κεντρικούς αμυντικούς που παρέταξε στο Οφρύνιο με τον Αετό.  Ο Καρυπίδης με Λαδάκη, Τσάκωνα αμυντικούς μέσους, Παπαδόπουλος ελεύθερο στον κάθετο άξονα, Κρολ στη θέση του σέντερ φορ και πλάγιους τους Τσανακτσόγλου, Κοβάτση.

Στο 10` κόρνερ του Τσάκωνα κεφαλιά του Χούσινετς πριν την εστία έδιωξε ο Παπαστεριανός. Στο 13` σουτ του Παπαδόπουλου σε καλή θέση ο Αθανασίου. Στο 30` η πρώτη κλασσική ευκαιρία, πλασέ Βαλαβανόπουλου πρώτη απόκρουση σωτήρια του  Αθανασίου, στη συνέχεια πλασέ του Ρομπέρ, προβολή Ναουμίδη  και πάλι σώζει ο Αθανασίου. Στο 47` από ωραία πάσα του Ρομπέρ ο Αδαμάκης πλασάρει αλλά με προβολή απομακρύνει τον κίνδυνο. Στο 49` επικίνδυνο σουτ του Κοβάτση λίγο άουτ.

Ο Σιμίδης ελέγχεται σοβαρά  για μια φάση που έδειξε  κίτρινη στον Κρολ στο 33` ενώ οι γηπεδούχοι ζήτησαν την αποβολή του.   Επίσης αρκετές φορές σταματούσε αδικαιολόγητα το παιχνίδι. Στο 70` δεν έδωσε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Βαλαβανόπουλου από τον Χούσινετς(είχε και κάρτα). Στο 84`  απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον Αλιατίδη, η πρώτη για θέατρο και η δεύτερη για εξύβριση.

Οι συνθέσεις.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Αλιατίδης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Μπλιός, Αδαμάκης, Ρομπέρ 72` Χατζηκυριάκου , Βαλαβανόπουλος.

Νέστος: Αθανασίου, Μπαντάνης,  Φραγκούλης, Χούσινετς, Ναουμίδης, Λαδάκης, Τσανακτσόγλου 68` Αρετάς , Τσάκωνας, Κρολ 90` Φαμπιόλ , Παπαδόπουλος 85` Παυλακάκης , Κοβάτσης 78` Μιχαηλίδης .

 

Διαβάστε επίσης