• 6 Μαΐου 2024,

Κώστας Ανυφαντάκης: « Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε» – Σάββας Καρυπίδης: « Δεν ήμασταν σε καλή μέρα»

 Κώστας  Ανυφαντάκης: «  Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»   – Σάββας Καρυπίδης: « Δεν ήμασταν σε καλή μέρα»

Αναλυτικά είπαν οι δυο προπονητές.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ(προπονητής ΑΟΚ): « Εύχομαι τον Σάββα τα καλύτερα, σε αυτόν και στην ομάδα του.  Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο.  Είχαμε καλή κατεύθυνση στην επίθεση ενώ είχαμε και πολύ καλή αμυντική λειτουργία απέναντι σ` έναν αντίπαλο που είναι δυνατός και σ` ένα ντέρμπι που διεξήχθη σε δύσκολο γήπεδο και θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους 22 ποδοσφαιριστές για το αθλητικό τους παιχνίδι. Αυτή η ομάδα με γεμίζει αισιοδοξία. Ξεκινήσαμε με νέα παιδιά και κατορθώνουμε σιγά- σιγά με τα σκαμπανεβάσματα μας, τις ατυχίες και τις δυσκολίες που περνάμε να γινόμαστε μια καλή ομάδα.  Σε κάθε παιχνίδι στόχος μας είναι η νίκη. Σήμερα την αξίζαμε 100% αλλά δεν την πήραμε. Συγχαρητήρια σους παίκτες μου για τις ψυχικές δυνάμεις αλλά και για την προσέγγιση στον παιχνίδι όπου ήμασταν κυρίαρχοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.   Είμαστε πικραμένοι ενώ εύχομαι καλή συνέχεια στο Νέστο. Δε θα κάνω σχόλιο για τη διαιτησία.  Δε θα πω κουβέντα για τη διαιτησία, πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Δε θα σχολιάσω καμία φάση. Ο Κεϊτά έκανε ένα λάθος και ήταν εκτός ομάδας. Πειθαρχικό λάθος αλλά είναι στο χέρι του να το διορθώσει και να μπει ξανά στην ομάδα. Όλα τα παιδιά που παίξανε ήταν εξαιρετικά.   Ο Αδαμάκης είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Βαλαβανόπουλο και αυτό είναι καλό αφού είναι ένα παιδί 17 χρονών ενώ παίξαμε σήμερα 4-4-2.

Ηταν δύσκολο να μπούμε στην περιοχή αφού ο αντίπαλος είχε μαζεμένες τις γραμμές ενώ είχαμε προϋποθέσεις»

ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΡΥΠΊΔΗΣ(προπονητής Νέστου): «   Είμαι χαρούμενος που συναντώ μετά τη σχολή του καλοκαιριού  τον Κώστα Ανυφαντάκη και του εύχομαι καλή συνέχεια.  Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι σε βαρύ αγωνιστικό χώρο.   Είχαμε προβλήματα στο μεγαλύτερο μέρος και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Πιέσαμε τους παίκτες που οργανώνανε το παιχνίδι της Καβάλας με αποτέλεσμα στο χώρο του κέντρου να μας δημιουργήσουν τα περισσότερο προβλήματα, παίζοντας κάθετα τους επιθετικούς ενώ είχανε μια μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ και θα μπορούσανε να είχανε μπει μπροστά στο σκορ. Η Καβάλα ήταν καλύτερη, γιατί εμείς πηγαίναμε να μαρκάρουμε σε δεύτερο χρόνο. Χάναμε εύκολα την κατοχή της μπάλας, δεν είχαμε την πίεση στον αντίπαλο.   Δεν ήμασταν όπως τα δυο προηγούμενα παιχνίδια, παρουσιαστήκαμε άτολμοι.

Στο β` μέρος προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με το πρώτο ενώ αλλάξαμε σχηματισμό. Κάποια παιδιά μπήκανε στον αγωνιστικό χώρο. Σε γενικές γραμμές η Καβάλα ήταν καλύτερη ενώ είμαστε ευχαριστημένοι  σε μια όχι καλή μέρα για την ομάδα μας που παίρνουμε την ισοπαλία. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που αγωνιστήκανε και συνεχίζουμε την προσπάθεια. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε, δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές, χρειάζεται πολύ δουλειά.   Να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ποτέ δεν κάνω σχόλιο για τη διαιτησία και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής.

Εχουμε στόχο  την παραμονή και μετά να τερματίσουμε όσο το δυνατό πιο ψηλά.

Από εκεί και πέρα ο χρόνος θα δείξει που μπορούμε να φτάσουμε. Σήμερα δε βρεθήκαμε σε καλή μέρα ενώ ο αντίπαλος ήταν καλός που προσπάθησε να δημιουργήσει ενώ η έδρα του είναι δυνατή. Ισως να επηρέασε η διακοπή αλλά δε μπορούμε να πούμε ότι αυτός είναι ένας λόγος που επηρέασε το παιχνίδι».

 

Χωρίς Αλιατίδη- Παπαστεριανό στο επόμενο παιχνίδι

Ο ΑΟΚ έχασε τον Αλιατίδη με 2η κίτρινη(κόκκινη) ενώ στο επόμενο παιχνίδι μέσα στην έδρα του Μ. Α Καρπερής δε θα έχει και τον Παπαστεριανό που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

 

Διαβάστε επίσης