• 29 Απριλίου 2024,

ΑΟΚ- Πανσερραϊκός 4-0: Εμφάνιση για όσκαρ (φωτογραφίες)

 ΑΟΚ- Πανσερραϊκός  4-0:  Εμφάνιση για όσκαρ  (φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης.

Σοβαρός, αποφασιστικός με ουσία στο παιχνίδι του, ο ΑΟΚ έφτασε δίκαια σε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό που ελάχιστες φορές φάνηκε απειλητικός.

Από την αρχή έδειξε η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη το ποιος θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης.

Στο Α` μέρος ο Ζέρης με τον Κροάτη Γιατσβίνοβιτς (κορυφαίος) ήταν οι πρωταγωνιστές του ΑΟΚ με πολύ καλή δουλειά από τη δεξιά πτέρυγα.  Γενικά οι γηπεδούχοι είχαν σοβαρότητα και ουσία στο παιχνίδι τους.   Από την άλλη ο Πανσερραϊκός απείλησε ελάχιστα την εστία του Δήμιζα που πέρασε ένα εύκολο απόγευμα.

Στην επανάληψη και στα πρώτα τελειώσανε όλα αφού ο ΑΟΚ(με πολύ καλά ανεβάσματα ο Λυμπεράκης και με φουλ ο διάθεση ο Γεμιστός )  πέτυχε δυο πολύ γρήγορα γκολ και η νίκη πήρε διαστάσεις θριάμβου.  Ολοι οι παίκτες έχουν μερίδιο στη μεγάλη νίκη.  Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και βοήθησε σε μεγάλο βαθμό.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης άφησε εκτός ενδεκάδας τον Βαλαβανόπουλο και χρησιμοποίησε στη θέση του σέντερ φορ τον Γεμιστό με πλάγιους τους Τσούτση, Γιατσβίνοβιτς. Στη μεσαία γραμμή(Παπαδόπουλος, Γαβριηλίδης, Ψάλτης) και στην άμυνα(Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Τουμανίδης) δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με την ενδεκάδα στον Αρη Αβάτου.

Ο Σάκης Αναστασιάδης δεν άλλαξε το παραμικρό στην ενδεκάδα που κέρδισε την Ασπίδα Ξάνθης την προηγούμενη αγωνιστική.

Στο 15` ο Γιατσβίνοβιτς το 1-0 μέσα από την περιοχή στην πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα.  Η πάσα από τον Ζέρη.  Στο 23` ο Ζέρης κέρδισε πέναλτι από τον Ζιώγα  και ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος ευστόχησε για το 2-0.  Στο 33` σουτ ο Παπαβασιλείου άουτ.  Στο 39` σουτ του Γιατσβίνοβιτς μόλις άουτ. Στο 44` κεφαλιά του Καστριτσέα από καλή θέση άουτ. Στο 45` ακυρώνεται γκολ του Γιατσβίνοβιτς ως οφσάιντ.   Στο 51` από προσπάθεια του Μπαρέτα  η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ζιώγα μέσα στην περιοχή για το δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος κάνοντας το 3-0.  Στο 53`  από παράλληλη σέντρα του Λυμπεράκη με αυτογκόλ ο Αποστολόπουλος το 4-0.  Στο 86` ο Παπαβασιλείου απέφυγε τον Δήμιζα αλλά το γύρισμα του από πλάγια θέση απομάκρυνε ο Τουμανίδης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Ζέρης 57` Μπλιός , Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Τουμανίδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος 75`Βαλαβανόπουλος , Ψάλτης 67` Κέρθι , Γεμιστός, Γιατσβίνοβιτς, Τσούτσης 38` Μπαρέτας .

Πανσερραϊκός: Γιαννακίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος 57` Νέδος , Κούτλας,  Πούφλης 60` Παπαδόπουλος , Πέτρου, Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Βλαχόπουλος 58` Βαρδακώστας , Ομπόσου.

Διαβάστε επίσης