Παύλος Δερμιτζάκης: « Ευχαριστούμε τον κόσμο, τα παιδιά ανταποκριθήκανε στο 100%»

 Παύλος Δερμιτζάκης: « Ευχαριστούμε τον κόσμο, τα παιδιά ανταποκριθήκανε στο 100%»

Παύλος Δερμιτζάκης: « Ευχαριστούμε τον κόσμο, τα παιδιά ανταποκριθήκανε στο 100%»

Σάκης Αναστασιάδης: « Δεν ήμασταν καλή μέρα, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου» 

Ευχαριστημένος σε πολύ μεγάλο βαθμό παρουσιάστηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης από την εμφάνιση της ομάδας του και το σκορ.  Από την άλλη δεν έλειψαν τα παράπονα για τη διαιτησία από τον Σάκη Αναστασιάδη που πάντως παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΑΟΚ.

Αναλυτικά τόνισαν.

ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ: « Ηταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες. Εύχομαι και στις δυο ομάδες στο μέλλον να φτάσουνε εκεί που πραγματικά ανήκουν.   Εμείς είχαμε άγχος και μια πίεση προς το θετικό αφού προερχόμασταν από δυο ισοπαλίες.  Με τον Αρη Αβάτου δεν ήταν αρνητικό αποτέλεσμα. Ετοιμαστήκαμε πάρα πολύ γι` αυτό το παιχνίδι. Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα μια νέα παιδιά που είχε όμως το απόλυτο ενώ έχει και πλάνο στον παιχνίδι της.  Είναι μια ομάδα που κέρδισε με μεγάλα σκορ και φυσικά μια μεγάλη ομάδα που θέλει σεβασμό. Όλα τα παιδιά ανταποκριθήκανε στο 100%.  Είχαμε πάθος, δύναμη, διάθεση και κατοχή της μπάλας. Πετύχαμε ένα μεγάλο σκορ, κάτι που το θέλαμε πραγματικά.  Μέχρι τώρα  δεν είχαμε μεγάλο  ποσοστό ευστοχίας. Το αντίθετο έγινε σήμερα.  Σίγουρα δεν έχουμε κάτι. Εχει πολύ δρόμο ακόμη. Πιστεύουμε περισσότερο στις δυνατότητες μας με αυτές τις εμφανίσεις. Ο κόσμος βλέπει τέτοιες εμφανίσεις θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα.  Το θέλουμε πάρα πολύ.  Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του. Παίζει σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Συγχαρητήρια στους παίκτες που έχουν υψηλό ταβάνι και μπορούνε πραγματικά να παίρνουμε αυτό που μας αναλογεί»

 

ΣΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: « Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καβάλας και στον κόουτς. Είχε μια πολύ καλή εμφάνιση σήμερα και είχε μια δίκαιη νίκη.  Βέβαια θα σταθώ λίγο στον διαιτητή ο οποίος βοήθησε κατά την άποψη μου με δυο αμφισβητούμενα πέναλτι να απλοποιήσει τα πράγματα. Σίγουρα η Καβάλα δε χρειαζότανε τη βοήθεια αυτού του ανθρώπου για να κερδίσει.  Εχει πολύ καλή ομάδα και δίκαια κέρδισε. Εμείς δεν ήμασταν σε καλή μέρα και ίσως ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε παιχνίδια αυτού του επιπέδου τα οποία έχουνε μεγάλο βαθμό δυσκολίας και μάλιστα με μια Καβάλα η οποία προερχόταν από δυο άτυχα αποτελέσματα.  Ηταν επιτακτική η νίκη για την Καβάλα. Εχω εμπιστοσύνη στα δικά μας τα παιδιά.  Νομίζω ότι δεν ήμασταν σε καλή μέρα ενώ στράβωσε η ιστορία μ ε τα πέναλτι. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε, πρέπει να δούμε το ματς της Κυριακής. Θα πρέπει να ανασυνταχτούμε γρήγορα, να βρούμε την αισιοδοξία μας και το θάρρος που είχαμε πριν αυτό το παιχνίδι.  Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Διαβάστε επίσης