Μεγάλες και σημαντικές νίκες για Νέστο, Αετό και Κεραυνό Πέρνης(αποτελέσματα, βαθμολογία Γ` Εθνική)

 Μεγάλες και σημαντικές νίκες για Νέστο, Αετό και Κεραυνό Πέρνης(αποτελέσματα, βαθμολογία Γ` Εθνική)

 Άνετη νίκη του Νέστου με 4-0 επί της Ασπίδας Ξάνθης

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Ο Νέστος με αρκετά καλή εμφάνιση κέρδισε πολύ εύκολα την Ασπίδα Ξάνθης εκτός έδρας  που με πολλά νέα παιδιά ήταν δύσκολο να ανταποκριθεί ενώ έπαιξε για πολλή ώρα και με παίκτη λιγότερο.

Η ομάδα της Χρυσούπολης προηγήθηκε στο  25` με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή του Φ. Τσαμπέγια.  ενώ πριν έχασε ευκαιρίες στο 9` με τον Μελισσόπουλο, στο 14` με τον Μαϊδανό. Στο 23` αποβλήθηκε ο Θεοφυλάκης που ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Φ. Τσαμπέγια.

Στο 27` και 36` απείλησαν με σουτ ο Ευθυμιάδης και ο Φ. Τσαμπέγια ενώ στο 43` ο Μελισσόπουλος μόνος του έχασε μοναδική ευκαιρία. Στο 47` από λάθος της άμυνας ο Καθάριος με πλασέ έκανε το 2-0 για το Νέστο.  Στο 51` μόνος του ο Μελισσόπουλος έχασε νέα ευκαιρία. Στο 53` δοκάρι για την Ασπίδα με τον Κάτση.   Στο 59` από μπαλιά του Παπαδόπουλου στην πλάτη της άμυνας ο Μελισσόπουλος με σουτ το 0-3.  Στο  61` ευκαιρία για την Ασπίδα με τον Μαλαδένη όπου έσωσε ο Αθανασίου και στο 91` ο Τσελέπης με λόμπα το τελικό 0-4.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ασπίδα:  Δεμένικος, Σαμαράς 80` Νταμπανλής , Ζώτος, Νικολούδης, Θεοφυλάκης, Δογανίδης 56` Μαλαδένης , Σαββόγλου, Παπαδόπουλος, Πεντεζίδης 29` Μερακλής , Κατσής 63` Ανδρέου, Χριστοφορίδης.

Νέστος: Αθανασίου, Μαϊντανός, Αρετάς, Μκρτσιάν, Χούσινετς,  Παπαδόπουλος, Καθάριος 80` Γαβριήλ , Νύκταρης, Ευθυμιάδης 63` Περσίδης , Μελισσόπουλος 84` Κογκελίδης, , Τζαμπέγια Φ 77` Τσελέπης.

 

Με  Γ. Παυλίδη κορυφαίο μεγάλη νίκη του Αετού με 2-1 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου

Ο πρώην παίκτης του Πανδραμαϊκού Γιώργος Παυλίδης πέτυχε και τα 2 γκολ της νίκης του Αετού με τον Απόλλωνα. Δίκαιη η νίκη για τους γηπεδούχους  που μέχρι το 60` ήταν καλύτεροι ενώ στη συνέχεια το Παραλίμνιο προσπάθησε να πιέσει αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1.

Το φιλμ του αγώνα  

10′ Σέντρα του Κάμπατζη, κεφαλιά-πάσα του Ελέζι και ο Γ. Μαυρίδης με νέα κεφαλιά το 1-0.

. 21′ Από λάθος στην άμυνα, επωφελείται ο Κωνσταντίνου, που προχωρά και αφήνει στον Γ. Παυλίδη, ο οποίος στην κενή εστία γράφει το 2-0.

26′ Οργανωμένη επίθεση του Αετού, ο Γ. Παυλίδης  άφησε για  τον  Δουμάνη, που με το πλασέ σημάδεψε τη ρίζα του δεξιού κάθετου δοκαριού.

81′ Μετά από κόρνερ, κεφαλιά του Κεχαγιά, αποκρούει εντυπωσιακά ο Χατζηνικολής και στην προσπάθειά του να απομακρύνει, ο Καραγιαννίδης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 2-1. Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς) – Βοηθοί: Κουβαλάκης, Τσακίρης (ΕΠΣ Δράμας)

Συνθέσεις: Αετός Ορφανού: Χατζηνικολής, Καζαντζίδης, Κάμπατζης, Καραγιαννίδης, Παυλίδης Ν., Δαγκούλης, Ελέζι, Πατσιαβάς (68′ Μαυρίδης), Παυλίδης Γ. (61′ Σαββατιανός), Δουμάνης (90+1′ Δουζδαμπάνης), Κωνσταντίνου (75′ Προβατίδης).

Απόλλων Παραλιμνίου: Σαββίδης, Τριανταφύλλου Δ., Τάκας, Μερεσιώτης (33′ λ.τρ. Μαυρομάτης), Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου Κ., Λιάρας (46′ Μπονέρης), Καριοφύλλης Β., Καριοφύλλης Γ. (57′ Κεχαγιάς), Οκάν (72′ Τσιαούσης), Λαζαρίδης.

 

Μεγάλος Κεραυνός Πέρνης και 3-0 επί του Αρη Αβάτου

Ο Κεραυνός ήταν σπουδαίος με τον Αρη Αβάτου και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Το 1-0 για το συγκρότημα του  Γιάννη Μαλαματά πέτυχε στο 40` με φάουλ ο Χαριτίδης που πέρσι ήταν παίκτης του Αρη Αβάτου.  Ένα μόλις λεπτό πριν ο Μίλλερ είδε την κόκκινη κάρτα, όταν ως τελευταίος ανέκοψε την επίθεση της Πέρνης Στο 45` το 2-0 με τον Στέφανο Χατζηκυριάκου ενώ ίδιος παίκτης στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με τα χρώματα του Κεραυνού(είχε παίξει και στο Κύπελλο με τον ΑΟΚ) πέτυχε το τελικό 3-0 στο 74`.

Ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Μαρκάκη στο 80` και ο Χαλπέτης σημάδεψε το δοκάρι στο 70`.

Η σύνθεση του Κεραυνού Πέρνης: Ρίζος, Μπαντάνης, Μπουλγούρας, Κωνσταντάρας 15` λ.τ Καλτσάς,  Λεγάτος, Τσάκωνας, Λάσπατζης, Γεωργιάδης 80` Σουκρήογλου , Χατζηκυριάκου 65` Μαρκάκης , Κωστόπουλος Χαριτίδης 60` Χαλπέτης.

Αποτελέσματα και βαθμολογία(4η αγωνιστική)

ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης: 0-4

ΔΑΚ Κομοτηνής: ΠΑΟΚ Κοσμίου – ΑΕ Καλαμπακίου: 2-0

Γηπ. ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης: 2-1

Γηπ. Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης – Άρης Αβάτου: 3-0

Γηπ. “Ανθή Καραγιάννη”: ΑΟ Καβάλα – Πανσερραϊκός: 4-0

Γηπ. Οφρυνίου: Αετός Ορφανού – Απόλλων Παραλιμνίου: 2-1

Γηπ. Σιδηροκάστρου: Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αλέξανδρος Κιλκίς: 0-3

Βαθμολογία

  1. Ορφέας Ξάνθης 10 (8-5)
  2. Πανσερραϊκός 9 (9-5)
  3. Νέστος Χρυσούπολης 8 (10-4)
  4. Καβάλα 8 (5-0)
  5. Άρης Αβάτου 7 (6-3)
  6. Αετός Ορφανού 7 (8-5)
  7. Αλέξανδρος Κιλκίς 6 (4-1)
  8. Εθνικός Σιδηροκάστρου 5 (2-4)
  9. Κεραυνός Πέρνης 4 (3-2)
  10. ΠΑΟΚ Κοσμίου 4 (3-5)
  11. Απόλλων Παραλιμνίου 4 (3-4)
  12. Ασπίδα Ξάνθης 3 (2-11)
  13. ΑΕ Καλαμπακίου 1 (3-9)
  14. Εθνικός Αλεξ/πολης 0 (3-10)

 

 

Διαβάστε επίσης