• 19 Απριλίου 2024,

ΑΟΚ- Βέροια 1-0:  Νίκη με μεγάλη σημασία

 ΑΟΚ- Βέροια 1-0:  Νίκη με μεγάλη σημασία

Η νίκη του ΑΟΚ είναι πολύ σπουδαία αφού ήρθε απέναντι σε μια ομάδα απέδειξε ότι είναι από τις πιο ισχυρές της κατηγορίας.  Ηταν ένα ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης επανέφερε στο αρχικό σχήμα τους Καζαντζίδη, Βόσαλικ  σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στην έδρα του Ασπρόπυργου.

Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια με καλή κατοχή μπάλας είχε τον έλεγχο μέχρι το 25` χωρίς πάντως να δημιουργήσει την κλασσική ευκαιρία. Ο ΑΟΚ προσπαθούσε να βρει ρυθμό. Το γκολ του Κέρθι ήρθε σε ανύποπτο χρόνο. Δεν είχε μέχρι τότε κάποια τελική προσπάθεια εκτός από μια με τον Χαντί στα πρώτα λεπτά.  Η Βέροια στο τέλος του Α` μέρους έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Κανούλα .  Στην επανάληψη ο ΑΟΚ θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματα του με την ευκαιρία του Χαντί στο 60` σ` ένα σημείο που είχε ανεβάσει τη συνολική εικόνα μέσα στο γήπεδο.  Η Βέροια στο τελευταίο διάστημα του αγώνα προσπάθησε να πιέσει.  Δεν είχε όμως φάσεις για γκολ.

Το φιλμ του αγώνα

5` παράλληλη σέντρα σουτ του Χαντί περνάει ανεκμετάλλευτη.

26`  Παράλληλη σέντρα του Πεταυράκη,  κεφαλιά Σκαθαρούδη από καλή θέση άουτ.

30` με μακρινό σουτ του Κέρθι το 1-0

42` σέντρα Σκαθαρούδη( ξεκίνησε η φάση από οφσάιντ) , σουτ του Κανούλα από τα 3 μέτρα η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

55` παράλληλη σέντρα του Γαβριηλίδη από κοντινή απόσταση, δεν βρίσκεται παίκτης του ΑΟΚ.

60` μεγάλη φάση για τον ΑΟΚ. Σέντρα Καζαντζίδη κεφαλιά Χαντί σώζει ο Βοσνιάδης.

74` ωραίο σουτ του Χαντί, δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ του Βοσνιάδη.

90`+ πλασέ του Σιμόνι, κοντράρει σε αμυντικό.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Στίκας, Καθάριος 67` Μελισσόπουλος , Γαβριηλίδης, Κέρθι,  Βόσαλικ, Χαντί 78` Ορφανίδης , Μαρκόπουλος 86` Αρναούτογλου .

Βέροια: Βοσνιάδης, Μούχαλης,  Πεταυράκης, Στάμου 63` Χαντζάρας , Μαραγκός, Ταϊρης, Πέντα, Βεργώνης 77` Μπλέτσας , Πασάς, Σκαθαρούδης, Κανούλας 57` Σιμόνι.

Διαβάστε επίσης