• 19 Απριλίου 2024,

Νέα και δραστηριότητες τοπικών συλλόγων

 Νέα και δραστηριότητες τοπικών συλλόγων

*Ανάρτηση της κ. Χαρούλας Τσαταλμπασίδου (πρόεδρος συλλόγου Χωράφας): Οι συνοικιακοί σύλλογοι δεν πήραμε ακόμη καμμία απόφαση για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Απορώ πως διαδόθηκε αυτό.Απλώς σε μία συνάντηση που είχαμε οι Πρόεδροι για να συζητήσουμε διάφορα θέματα για το καλό των συνοικιών μας και της πόλης μας αναφέραμε και για την παρέλαση. Οποιαδήποτε απόφαση πάρουμε θα το ανακοινώσουμε και οι 11 σύλλογοι σε δελτίου τύπου.

*Ο συνοικιακός σύλλογος της Αγίας Παρασκευής πραγματοποιεί εκλογές για νέο διοικητικό συμβούλιο. Αυτές θα γίνουν στο τέλος του μηνός. Με την ευκαιρία αυτή απευθύνει πρόσκληση προς τους κατοίκους της συνοικίας να γραφτούν μέλη του συλλόγου.

* Ο συνοικιακός σύλλογος Ποταμουδίων οργανώνει εκδρομή στο Μέτσοβο και στα Γιάννενα. Η εκδρομή θα γίνει το διήμερο 2 και 3 Νοέμβρη.

* Ο συνοικιακός σύλλογος «Δρόμος του Νερού» της συνοικίας του Αγίου Κωνσταντίνου διοργανώνει εκδρομή για να επισκεφθούμε στα Τρίκαλα τον Μύλο των Ξωτικών και τα επιβλητικά Μετέωρα. Διαμονή στο κέντρο των Τρικάλων στο ξενοδοχείο Αχίλλειον. Αναχώρηση την Παρασκευή 6/12 το απόγευμα και επιστροφή την Κυριακή 8/12 το βράδυ.

* Ο σύλλογος Βύρωνα Καβάλας “Η Μεταμόρφωση” πήρε την πρωτοβουλία να μαζέψει χρήματα για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ (φωτογραφία). Αναφέρει σε ανάρτηση του ότι «… για να βοηθήσουμε κι εμείς να μπορέσει να μεταφερθεί στην Βοστώνη για την θεραπεία που χρειάζεται. Όποιος επιθυμεί και μπορεί να δώσει έστω κι ένα ευρώ…θα κάνει το όνειρο ζωής του μικρού πραγματικότητα!! Η συγκέντρωση των χρημάτων θα διαρκέσει μια εβδομάδα και στη συνέχεια το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί θα κατατεθεί στον λογαριασμό του παιδιού και η απόδειξη κατάθεσης θα αναρτηθεί στην ομάδα στο facebook».

* Ο συνοικιακός σύλλογος κατοίκων Νεάπολης (ΔΕΠΟΣ) ανακοινώνει πως την Κυριακή 29/09/2019 διεξήχθησαν οι εκλογές του Συλλόγου Κατοίκων Νεάπολης και το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι: Πρόεδρος: Τζιώγα Αγγελική
Γεν. Γραμματέας: Σαββίδου Μαρία, Ταμίας: Λιάκα Αλεξάνδρα, Αντιπρόεδρος: Καναράκης Γιώργος, Αναπλ. Γραμματέας: Κεσκεσιάδου Φιλιώ ,Δημόσιες Σχέσεις: Κουγιώνα Μαρία, Μέλος: Βαλσάμης Κωνσταντίνος.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης