• 24 Απριλίου 2024,

Απάντηση Γιώργου Μιχαηλίδη στη Δήμητρα Τσανάκα για την πιθανή νέα διοίκηση της Δημωφέλεια

 Απάντηση Γιώργου Μιχαηλίδη στη Δήμητρα Τσανάκα για την πιθανή νέα διοίκηση της Δημωφέλεια

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα η πρώην Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα εκφράστηκε αρνητικά για τις διαφαινόμενες επιλογές Μουριάδη, τους επικεφαλής πρόεδρο και αντιπρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης «Δημωφέλεια».

Η κ. Τσανάκα είπε στη συνεδρίαση ότι οι άριστοι των αρίστων, σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίζεται ο κ Μουριάδης, είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι. Τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Σε συνέχεια των δηλώσεών της κ. Τσανάκα ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μιχαηλίδης  θέλησε χθες να της απαντήσει μέσω της Πρωινής.

Δήλωσε τα εξής:

«Όσα είπε η Δήμητρα Τσανάκα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με στεναχώρησαν και με απογοήτευσαν. Αναρωτήθηκε ποιος είναι ο καθηγητής που προορίζεται για πρόεδρος στη δημοτική επιχείρηση. Της απαντώ ότι είναι ένας νέος επιστήμονας, μάχιμος και ενεργός στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (πρώην ΤΕΙ Καβάλας). Γνωρίζει τη «Δημωφέλεια» απέξω και ανακατωτά αφού εργάστηκε σε αυτήν επί των ημερών της κ. πρώην Δημάρχου. Η κ. Τσανάκα είπε επίσης ότι με αυτές τις επιλογές στη «Δημωφέλεια» εξοφλούνται γραμμάτια. Η προσέγγιση της δείχνει ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Επιτέλους ας δούμε τα πράγματα έξω από τη συνηθισμένη λογική και ας μη βιαζόμαστε να κρίνουμε».

Ερωτηθείς σχετικά με τις πρώτες ημέρες του Θόδωρου Μουριάδη στο δήμο, ο Γιώργος Μιχαηλίδης φάνηκε αισιόδοξος.  Ισχυρίστηκε ότι η ομάδα υπό το νέο δήμαρχο προσαρμόζεται. Είναι πολύ σίγουρος, βέβαιος ότι θα υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του κ. Μιχαηλίδη κατέληξαν με τη φράση «…θέλουμε μία γόνιμη αντιπολίτευση».

 

Διαβάστε επίσης