• 4 Μαΐου 2024,

Συντονισμένη προσπάθεια για να μην κλείσουν τα καταστήματα της τράπεζας Πειραιώς σε Κρηνίδες- Σταυρούπολη

 Συντονισμένη προσπάθεια για να μην κλείσουν τα καταστήματα της τράπεζας Πειραιώς σε Κρηνίδες- Σταυρούπολη

Από την Αθήνα όπου βρίσκεται για τις κοινοβουλευτικές του υποχρεώσεις,  ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης παρακολουθεί την εξέλιξη τοπικών ζητημάτων. Παλαιών και καινούργιων. Μίλησε για αυτά χθες,  δείχνοντας το ενδιαφέρον του. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι και ο ίδιος συμμετέχει στην προσπάθεια, ακόμη κι όταν είναι στην πρωτεύουσα,  να ξεπεραστούν τα προβλήματα που ανακύπτουν. Για το ενδεχόμενο να διακόψει τη λειτουργία του το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στις Κρηνίδες ο Μακάριος Λαζαρίδης είπε: «Επικοινώνησα ήδη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας ενώ ενημέρωσα και το αρμόδιο κυβερνητικό στέλεχος. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για τις Κρηνίδες. Το κατάστημα της τράπεζας είναι κομβικής σημασίας, εξυπηρετεί πάρα πολλούς ανθρώπους.

Ο Νομός Καβάλας πλήττεται και από το ενδεχόμενο να σταματήσει να λειτουργεί το κατάστημα της ίδιας τράπεζας στη Σταυρούπολη της Ξάνθης. Με συναδέλφους βουλευτές από την Καβάλα, τη Δράμα και τη Ξάνθη κάνουμε συντονισμένες προσπάθειες να κρατήσουμε και τα δύο καταστήματα. Σε μία εποχή ιδιωτικών τραπεζών και συγχωνεύσεων για την περιστολή των δαπανών ξέρουμε ότι η προσπάθεια που κάνουμε είναι δύσκολη».

Για τα θέματα του Ειρηνοδικείου Θάσου ο κ. Λαζαρίδης είπε από τα δύο θέματα που ανακύπτουν,  το δύσκολο είναι αυτό της στελέχωσης του. «Για τη μετακόμιση που πρέπει να γίνει φαίνεται να μπήκε το νερό στο αυλάκι» τόνισε. Τέλος ο Μακάριος Λαζαρίδης επανέλαβε ότι το στρατόπεδο Ασημακοπούλου πρέπει να αποδοθεί στην κοινωνία. Χαρακτήρισε τραγικό λάθος της προηγούμενης Κυβέρνησης τη δημιουργία δομής προσφύγων εντός του «Ασημακόπουλου»,  εντός του αστικού ιστού της πόλης. Κληρονομήσαμε –συνέχισε-  μία δύσκολη κατάσταση, ξεκαθαρίζοντας ότι στηρίζει την προσπάθεια του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Για το θέμα του «Ασημακόπουλου» ο Νίκος Παναγιωτόπουλος κάνει ότι μπορεί, κατέληξε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Διαβάστε επίσης