• 9 Μαΐου 2024,

Απαραίτητη η συντήρηση στους χώρους εκπαίδευσης και εξετάσεων υποψήφιων οδηγών

 Απαραίτητη η συντήρηση στους χώρους εκπαίδευσης και εξετάσεων υποψήφιων οδηγών

Στην αίθουσα θεωρητικών εξετάσεων της Διεύθυνσης Μεταφορών της Π.Ε. Καβάλας συναντήθηκαν και συζήτησαν θέματα τους οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών του Ν. Καβάλας.

Κλήθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος. Λόγω απουσίας του, εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Αλέξανδρο Ιωσηφίδη. Οι εκπαιδευτές ζήτησαν συντήρηση των εγκαταστάσεων στην πίστα της Νέας Καρβάλης.

Εκεί γίνονται μαθήματα και εξετάσεις για απόκτηση επαγγελματικού διπλώματος οδήγησης. Το ίδιο ζήτησαν και για τους χώρους του ΚΤΕΟ στο Κοκκινόχωμα. Έξω και δίπλα από το ΚΤΕΟ (που όπως είναι γνωστό δεν λειτουργεί) γίνονται μαθήματα και εξετάσεις για απόκτηση διπλώματος οδήγησης δικύκλου.

Για την ίδια περιοχή ζήτησαν να έχουν πρόσβαση σε αποθήκη, ώστε να διευκολύνονται σε ότι κάνουν σε σχέση και με τις εξετάσεις και με τα μαθήματα. Ο πρόεδρος των εκπαιδευτών υποψήφιων οδηγών Αντώνης Μαστοράκης και εν όψει της Καλοκαιρινής περιόδου όπου η κίνηση στο κέντρο θα αυξηθεί, ζήτησε να ληφθούν μέτρα αστυνόμευσης.

Υποστήριξε επίσης ότι πρέπει να ενισχυθεί η σήμανση σε κεντρικούς δρόμους. Υπάρχουν σημεία που πρέπει να μπουν επιπλέον οδικές πινακίδες. Ένα τέτοιο είναι μπροστά από την είσοδο της Λέσχης Αξιωματικών όπου συχνά οδηγοί επισκέπτες στην Καβάλα, δεν καταλαβαίνουν τα κυκλοφοριακά δεδομένα. Μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Διαβάστε επίσης