Απεργία και συγκέντρωση στο διοικητήριο

 Απεργία και συγκέντρωση στο διοικητήριο

Μικρή ήταν η απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί μπροστά από το διοικητήριο λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας των δημοσίων υπαλλήλων. Η απεργία ήταν ξεχωριστή εκ μέρους της ΑΔΕΔΥ αφού τις επόμενες εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί και απεργία της ΓΣΕΕ.

Η απεργιακή συγκέντρωση ήταν μικρή παραβρέθηκαν συνδικαλιστές και κυρίως εκπαιδευτικοί, μέλη του ΠΑΜΕ και οικοδόμοι. Χθες ήταν προγραμματισμένη και 24ωρη πανελλαδική απεργία των οικοδόμων. Οι γενόμενες δηλώσεις κινήθηκαν στο γνωστό μήκος κύματος. Οι δημόσιοι υπάλληλοι ζητούν να πάψουν τα μνημονιακά μέτρα, να δρομολογηθούν προσλήψεις και να καλυφθούν τα κενά.

Ο πρόεδρος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Καβάλας Τάσος Ιωαννίδης ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι η συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων της ΠΕ Καβάλας στην απεργία ήταν ικανοποιητική κι απλώς ήταν μικρή η απεργιακή συγκέντρωση. Πάντως οι συνδικαλιστές δεν είχα στη διάθεσή τους στοιχεία ώστε να αποδείξουν τα ποσοστά συμμετοχής στη χθεσινή κινητοποίηση.

Εκ μέρους του ΠΑΜΕ  υπήρξε καταγγελία των γεγονότων που είχαν γίνει νωρίτερα το πρωί στην Αθήνα, στο πλαίσιο απεργιακής συγκέντρωσης των οικοδόμων.

 

Διαβάστε επίσης