• 18 Απριλίου 2024,

Απεργία και συγκέντρωση οικοδόμων

 Απεργία και συγκέντρωση οικοδόμων

Σήμερα  το μεσημέρι στην είσοδο του διοικητηρίου το ΠΑΜΕ Καβάλας πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική. Η πρόσκληση αφορούσε στον κλάδο των οικοδόμων που χθες είχαν πανελλαδική απεργία. Γρήγορα όμως άπαντες συνειδητοποίησαν ότι στην κινητοποίηση συμμετείχε γενικότερα το ΠΑΜΕ, όπως αυτό εκφράζεται στην πόλη και την περιφερειακή ενότητα.

Παρά ταύτα, ο κόσμος δεν ήταν πολύς. Οι δηλώσεις που παραχωρήθηκαν στρέφονταν ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. Στελέχη του ΠΑΜΕ χαρακτήρισαν την κυβέρνηση ανάλγητη και επεσήμαναν ότι τώρα θίγει ακόμη και το δικαίωμα της απεργίας. Σχετικά με το πολυνομοσχέδιο, όπου περιλαμβάνεται και η συγκεκριμένη αλλαγή, σχετικά με τον τρόπο προκήρυξης μιας απεργίας, οι κινητοποιήσεις στην Καβάλα θα συνεχιστούν την επόμενη Δευτέρα.

Ήδη για το μεσημέρι της Δευτέρας έχει εκδοθεί πρόσκληση σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί τις μεσημβρινές ώρες στην είσοδο του διοικητηρίου. Η πρόσκληση απευθύνεται από το παράρτημα ΑΔΕΔΥ Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης