Κοπή βασιλόπιτας σε Νέα Καρβάλη – Χαλκερό

 Κοπή βασιλόπιτας σε Νέα Καρβάλη – Χαλκερό

Η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα επισκέφθηκε σήμερα  το πρωί τα δημοτικά διαμερίσματα Νέας Καρβάλης και Χαλκερού προκειμένου να κόψει βασιλόπιτες στα ΚΑΠΗ των δύο χωριών. Και στις δύο περιπτώσεις αρκετός κόσμος ανέμενε τη δήμαρχο, κάτοικοι των δύο χωριών, που συνοδεύονταν από τη δημοτική σύμβουλο Ευαγγελία Δρακονάκη. Εκεί ήταν επίσης οι πρόεδροι και τα μέλη των αντίστοιχων τοπικών συμβουλίων.

Στη Νέα Καρβάλη η δήμαρχος συνομίλησε με τον κόσμο που την περίμενε στο ΚΑΠΗ. Υποσχέθηκε να βοηθήσει την Καρβάλη ενόψει της επόμενης τουριστικής περιόδου αφού οι τουριστικές επενδύσεις φτάνουν έως και το συγκεκριμένο χωριό. Στο Χαλκερό η κ. Τσανάκα είχε γεμάτη το χώρο του ΚΑΠΗ. Οι κάτοικοι ζήτησαν από τη δήμαρχο να επανέλθει στο χωριό τους η εκδήλωση του δήμου στο πλαίσιο της Καθαράς Δευτέρας. Μια πρωτοβουλία που υλοποιούσε και στήριζε επί των ημερών του ο πρώην δήμαρχος Στάθης Εριφυλλίδης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας η κ. Τσανάκα περιόδευσε στα ΚΑΠΗ κόβοντας βασιλόπιτες ενώ το πρόγραμμά της θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα στα ΚΑΠΗ που απέμειναν. Ειδικότερα, η δήμαρχος τις απογευματινές ώρες της ερχόμενης Τρίτης 16 Ιανουαρίου θα κόψει βασιλόπιτα στα ΚΑΠΗ Κρηνίδων και Ποταμουδίων.

 

 

Διαβάστε επίσης