• 26 Απριλίου 2024,

Από αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινάει και επίσημα η καλοκαρινή σαιζόν

 Από αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινάει και επίσημα η καλοκαρινή σαιζόν

Έχω την εντύπωση οτι επίσημα η φετεινή καλοκαιρινή σαιζόν ξεκινάει απο αυτό το Σαββατοκύριακο ή αν θέλετε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Ετσι γινόταν πάντα και νομίζω πιο πολύ τα τελευταία καλοκαίρια της Βαλκανικής απόβασης.

Αυτό το τριήμερο δεν θα έχει μόνο Βούλγαρους και Ρουμάνους αλλά και έλληνες που θα ψάξουν μερικές ανάσες στις παραλίες της Καβάλας και της Θάσου.

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να βοηθήσει πάνω απο όλα ο καιρός που μας δίνει θερμοκρασίες εκεί γύρω στους 30 βαθμούς κελσίου.

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα.

 

Καταλαβαίνετε οτι το κέντρο της Καβάλας όπως πάνε τα πράγματα θα γεμίσει με take away cafe αλλά και πρακτορεία του ΟΠΑΠ αφού το ένα ξεφυτρώνει μετά το άλλο.

Μάλιστα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ είναι τελευταίας γεννιάς με πολλές οθόνες και σε μερικά και φρουτάκια.

Είναι ανάλογα με τα τετραγωνικά.

 

Full in love  αυτή την περίοδο εκτός απο τον Θοδωρή Μισόκαλο και η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Μισόκαλος μοιράζεται τις ευχάριστες στιγμές με την νέα του σύντροφο με τους διαδικτυακούς του φίλους ανεβάζοντας συνεχώς φώτο απο προσωπικές τους στιγμές ενώ η Κατερίνα αντίθετα επειδή μάλλον φοβάται το κακό το μάτι έχει αποσυρθεί σιωπηρά απο αυτές τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης αφού δεν ανεβαίζει τίποτα απολύτως.

Αυτή έχει επιλέξει να ζει τον έρωτα της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Το Coffee Press απέναντι απο το Εργατικό κέντρο μεγάλωσε αφού πήρε και το δίπλα μαγαζί απο το οποίο προσφέρει εδώ και μερικές ημέρες τυροπιτοειδή τα οποία έρχονται επίσης στο χώρο σας με την γνωστή διαδικασία του delivery.

Κοντά στο καφέ θα μπορείς να παραγγέλνεις και το πρωϊνό σου.

 

Επίσης να έχετε υπόψη σας οτι στο καινούργιο πρακτορειο του ΟΠΑΠ επί της Βενιζέλου ( πρώην κατάστημα της ALPHA BANK) που θα είναι έτοιμο μέχρι τέλη του μήνα θα λειτουργήσει και το καφέ Black drop οχι μόνο για τους πελάτες του πρακτορείου αλλά και τους περαστικούς.

Καταλαβαίνετε και εσείς οτι είμαστε σε μια φάση όπου η κινητικότητα στην αγορά  είναι μεγάλη ενόψει καλοκαιρινής σαιζόν.

 

Έχετε καταλάβει και εσείς φαντάζομαι την διάθεση των τραπεζών να μειώσουν τα κόκκινα δάνεια προχωρώντας σε γενναίες ρυθμίσεις με γενναίο κούρεμα αφού έτσι και αλλιώς τα περισσότερα λεφτά των δανείων οι τράπεζες τα έχουν πάρει.

Μακάρι να ανταποκριθούν όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερες δανειολήπτες που με αυτό τον τρόπο θα έχουν μια δίκαιη πάνω απο όλα μεταχείριση απο την πλευρά των τραπεζών.

 

Τρίτο ΟΧΙ στην σειρά στο αίτημα απελευθέρωσης των δύο ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν στις φυλακές Ανριανούπολης.

Είναι φανερό οτι πριν τις προεδρικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για αρχές Ιούνη δεν πρόκειται να υπάρξει καμμία εξέλιξη στο θέμα αυτό και οι δύο έλληνες στρατιωτικοί θα παραμένουν υπό κράτηση.

Αν αλλάξει κάτι θα αλλάξει μετά τις εκλογές και σίγουρα μετά απο μια ενδεχόμενη νίκη του Ερντογάν αφού σε αντίθετη περίπτωση μπερδεύεται το πράμα.

 

Οργασμός εργασιών αυτή την εποχή και στο IL PRMO που πρόσφατα άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Εργασίες γίνονται και στην παραλία και στα δωμάτια αλλά και την εξωτερική όψη του ξενοδοχείου.

 

Γιώργος Νταλάρας και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας γυρνάνε όλη την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι και έρχονται και στα Κάστρα της Νέας Περάμου για μια συναυλία που ευελπιστεί να είναι το γεγονός της φετεινής καλοκαιρινής σαιζόν.

Θέλω να θυμίσω οτι πέρσι στα Κάστρα είχε εμφανιατεί η Ζουγανέλη και είχε γίνει χαμός.

 

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να παιρνάτε καλύτερα γιατί η ζωή ρε λεβέντες είναι μικρή και δεν αξίζει να χαλιόμαστε για κανέναν και για τίποτα.

Είμαστε σίγουροι οτι όλα θα πάνε καλά και οτι τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Με το 1 με το 2 με το 3

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης