• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΗ 2018

Δεν φαίνεται να είναι θετικά τα νέα που προέκυψαν από τη χθεσινή συνάντηση του Υπουργού Σπίρτζη με τους 3 βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από τους βουλευτές, το ΤΑΙΠΕΔ επιμένει στην κατασκευή και λειτουργία των διοδίων. Δεν δέχεται την πρόταση των αναλογικών ηλεκτρονικών διοδίων, τα οποία αργούν χρονικά. Με λίγα λόγια είναι αρκετά πιθανό το έργο στην Παράκαμψη να συνεχιστεί. Οι βουλευτές εναποθέτουν τις ελπίδες τους και στην απόφαση του ΣτΕ, όπου ως γνωστόν προσέφυγε ο Δήμος Καβάλας.

 

10 τουλάχιστον γονείς κηδεμόνες ξέχασαν να γράψουν τα παιδιά τους στα νηπιαγωγεία του Νομού. Επίσημα στοιχεία των εγγραφών στο Νομό θα γίνουν γνωστά αύριο. Πετυχημένη η χθεσινή επίσκεψη στην Καβάλα της Ιβέτα Χρίκοβα, πρέσβειρα της Σλοβακίας στην Ελλάδα. Με ποσό 2,3 εκ ευρώ η Περιφέρεια χρηματοδοτεί ένα από τα έργα που ωρίμασε για τους Φιλίππους η Αρχαιολογική υπηρεσία. Ο Δήμος Καβάλας οφείλει να καλύψει το κενό, που δημιουργεί περί των αδέσποτων η μερική αναστολή της δραστηριότητας του «Αίσωπου».

 

Συμβάσεις δύο ετών θα υπογράψουν τον Ιούνιο και οι σχολικές καθαρίστριες των Δήμων του Ν. Καβάλας. Σε εκκρεμότητα στο αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο οι συνεχόμενες αδικαιολόγητες απουσίες του Μιχάλη Λυχούνα από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Κλειστή θα είναι τη Δευτέρα η αγορά, γιορτή του Αγίου Πνεύματος. Άρχισαν τα έργα στην οδό Εθνικής Αντίστασης, με τα οποία ο ΟΛΚ εφαρμόζει την εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη. Εκδήλωση το απόγευμα της ΔΙΑΜΑΘ για τα απορρίμματα επαγγελματιών και δημοσίων φορέων. Φοιτητές από τη Φλώρινα ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΒΦΛ.

 

Πολύς κόσμος χθες το απόγευμα στη «Μυροβόλο» στην εκδήλωση παρουσίασης του λευκώματος με σκίτσα του Μπάμπη Καζαντζίδη. Συνεχίζεται το απόγευμα το εργαστήριο της Δημωφέλεια με θέμα την Καβάλα του 1910. Πρόγραμμα νοητικής ενδυνάμωσης ολοκληρώθηκε στα ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας. Το ίδρυμα Αγία Μαρίνα ευχαριστεί το ξενοδοχείο «Γαλαξίας» για την καθημερινή προσφορά μεσημεριανού γεύματος.

 

Χρυσό μετάλλιο σε μίτινκ στο εξωτερικό για τον παλαιστή Γιάννη Μαρτίδη. Μένει προπονητής στον Αστέρα ο Στάθης Καμαράκης. 3 Ιουνίου γενική συνέλευση στον Ορφέα Ελευθερούπολης.

 

Διαβάστε επίσης