• 28 Απριλίου 2024,

Apo Lamdas: Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης της Καβάλας που βγάζει τα πιο πιασάρικα τραγούδια, δουλεύοντας μόνος του

 Apo Lamdas: Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης της Καβάλας που βγάζει τα πιο πιασάρικα τραγούδια, δουλεύοντας μόνος του

Ένας άνθρωπος. Μία δισκογραφική. Ποιος είναι ο ανερχόμενος Καλλιτέχνης/Tράπερ της Καβάλας που βγάζει τα πιο πιασάρικα τραγούδια για τα clubs δουλεύοντας μόνος του;

Ο Apo Lamdas ή αλλιώς Απόστολος Λαμδάς, γεννημένος στην Καβάλα και μεγαλωμένος στην Ξάνθη, ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι μόλις πριν 4 χρόνια που είχε αρχίσει μαθήματα πιάνου και είχε γράψει τα πρώτα του ραπ κομμάτια.

Πράγμα το οποίο τον οδήγησε άμεσα στο να φύγει την ίδια κιόλας χρονιά μόνος του στην Αθήνα ώστε να κυνηγήσει το όνειρό του, την μουσική. Από όπου αναγκάστηκε όμως μετά από κάποιους μήνες να επιστρέψει λόγω της πανδημίας. Όταν γύρισε στην Ξάνθη λοιπόν, όπου έμενε, συνέχισε όλα τα project του μόνος του, διαβάζοντας βιβλία για την μουσική, τα οποία έβρισκε δωρεάν στο διαδίκτυο.

Εν ολίγοις, τελειώνοντας τις σπουδές του εξ’ αποστάσεως και κάνοντας διάφορες δουλειές στην αγορά, φτάνουμε στον τελευταίο ένα χρόνο, που είναι πια στην πόλη που γεννήθηκε, την Καβάλα, και έχει σχεδόν ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία ενώ παράλληλα βγάζει ελληνικά Trap/Rap σε ρυθμό Reggaeton που έχουν προοπτικές να γίνουν τα επόμενα μεγάλα club hits της Ελλάδας.

Κυκλοφορώντας το καλοκαίρι του 2023 το “SPY”, ένα πιασάρικο Party Rap με μεσανατολίτικους ήχους και το “FANTASIA”, ένα Pop Rap με ερωτικό στίχο και catchy μελωδίες, ανοίγει έναν νέο δρόμο που θα τον φτάσει κάποια στιγμή στο πάνθεον την ελληνικής Rap.

Ο πολυταλαντούχος Apo είναι αυτοδίδακτος και πέρα του ότι τραγουδάει και γράφει ο ίδιος την μουσική και τους στίχους του, είναι και ο παραγωγός των δικών του τραγουδιών. Το στυλ-άκουσμα των κομματιών του φάνηκε από την αρχή ότι έχει προοπτικές Πανευρωπαϊκού βεληνεκούς και ο στίχος του έχει αρχίσει ήδη να κερδίζει την καρδιά της νεολαίας.

Συνθέτοντας τα κύρια αυτά σημεία, το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Αφού κάνει μόνος του πράγματα τα οποία χρειάζονται μια ολόκληρη ομάδα επαγγελματιών καλλιτεχνών για να υλοποιηθούν, και βγαίνει τόσο ικανοποιητικό το αποτέλεσμα χωρίς μεγάλο budget, πόσο μακριά μπορεί να φτάσει εάν έχει κι άλλους ειδικούς δίπλα του να βοηθάνε το έργο του;

Την απάντηση θα περιμένουμε να την μάθουμε στο κοντινό μέλλον και πολύ πιθανόν να μας σοκάρει. Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες, ότι δημιουργεί δηλαδή παραγωγές και συνθέσεις σε επαγγελματικό βαθμό παράλληλα με το τραγούδι, τον καθιστά ικανό να αφήσει την δικιά του πινελιά σε οποιοδήποτε project του δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχει, και τον κάνει πολύ πιο περιζήτητο.

Επομένως, λοιπόν, παρ’ όλο που δουλεύει μόνος του, επιβεβαιώνει ότι είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε επαγγελματική συνεργασία αλλά και σε διαπραγματεύσεις με δισκογραφικές. Ο Apo δεν έχει ακόμη να “flexάρει” πολλά, παρά το ταλέντο και τις ικανότητές του που μιλάνε μέσω της δουλειάς του.

Παρακάτω, λοιπόν, θα ακούσεις τα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει:

SPY:

Spotify: https://open.spotify.com/track/1u6vpZTdYJW8zDeJbnMUfw
Apple Music: https://music.apple.com/us/album/spy/1693521860?i=1693521861
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=E_9SdcEhM5o

FANTASIA:

Spotify: https://open.spotify.com/track/7uFHjbMFVVd21rlW7ihWOi
Apple Music: https://music.apple.com/us/album/fantasia-single/1724842631
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=MRQPNfa1-6A

Και θα τον βρεις στα Social Media εδώ:

Instagram: https://instagram.com/apokosmo/
Facebook: https://www.facebook.com/apolamdas/
TikTok: https://www.tiktok.com/@apolamdas
Twitter: https://twitter.com/ApoLamdas

Διαβάστε επίσης