• 26 Φεβρουαρίου 2024,

Από την Καβάλα με συναίσθημα!

 Από την Καβάλα με συναίσθημα!

Η Καβαλιώτισσα συγγραφέας Ταρασία Γεωργιάδου, δημιούργησε ένα αισθηματικό μυθιστόρημα, μια ιστορία αγάπης και πόνου που θα σε μαγέψει έως το τέλος!

«Αποφάσισα να γράψω ένα βιβλίο µε την ιστορία µας», του είπε ένα καλοκαιρινό βράδυ ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στο νησί. «Θα γράψεις για µένα;» «Ναι, θα γράψω για σένα. Θα γράψω για εµάς». Εκείνη, έγραψε για τη δική τους ιστορία αγάπης µε φόντο το νησί των Παξών, αφιερωµένη σε Εκείνον.

Γνωρίστηκαν µέσω των σόσιαλ κι από εκείνη τη στιγµή έγιναν αχώριστοι. Εραστές, φίλοι, ζευγάρι, σύντροφοι. Η δύναµη της αγάπης τους εκµηδένισε κάθε απόσταση. Κάπου ανάµεσα σε Παξούς, Αθήνα, Καβάλα και Λονδίνο αποχαιρετούσαν ο ένας τον άλλον, µέχρι την επόµενη φορά που θα σµίγανε.

Η λαχτάρα για επικοινωνία ξεκινούσε πάντα µε την ίδια φράση: “Πού είσαι, ρε;” Μια φράση που έφερε τη δική τους µοναδική σφραγίδα. Προσωπικοί δαίµονες, σκοτάδια του µυαλού, πάθη κι ένας έρωτας που τελικά τη πόνεσε. Εκείνος έφυγε, Εκείνη πάλεψε και κατάφερε να µαζέψει τα κοµµάτια της ψυχής της.

Επιστρέφει στους Παξούς, εκεί που τον πρωτογνώρισε, για να ζήσει συντροφιά µε τις αναµνήσεις ενός έρωτα που µόνο αυτό το νησί ξέρει να γεννά. Σήµερα, έναν χρόνο µετά θα γιορτάσει τα γενέθλιά της παρέα µε όλα τα αγαπηµένα της πρόσωπα. Για το καθένα από αυτά όµως, η τύχη επιφυλάσσει µια έκπληξη. Γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά. Η ζωή µας κάνει κύκλους και η ιστορία επαναλαµβάνεται.

Διαβάστε επίσης