Από το Σάββατο 20  Απριλίου η πεζοδρόμηση της παραλιακής

 Από το Σάββατο 20  Απριλίου η πεζοδρόμηση της παραλιακής

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία έναρξης της πεζοδρόμησης στην παραλιακή οδό Εθνικής Αντίστασης. Σύμφωνα με απόφαση που έλαβε πρόσφατα το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος η πεζοδρόμηση θα αρχίσει το Σάββατο 20 Απριλίου, αρκετά νωρίτερα συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, όπως άλλωστε ζήτησαν επαγγελματίες της περιοχής.

Θα διαρκέσει έως τις 30 Σεπτεμβρίου και θα ισχύει από τις 4:00 το απόγευμα έως τις 5:00 το πρωί. Το Σάββατο 20 Απριλίου οι επαγγελματίες της παραλιακής οδού θα μεταφέρουν τραπεζοκαθίσματα και ομπρέλες στο πεζοδρόμιο της θάλασσας. Έτσι η πεζοδρόμηση θα συμπέσει με την αύξηση της δυνατότητας φιλοξενίας πελατών στα συγκεκριμένα καταστήματα.

Σημειώνεται ότι το μέτρο της πεζοδρόμησης στην παραλιακή οδό, όπως ακριβώς έγινε πέρσι έτσι και φέτος, δε θα ισχύει για το απόγευμα και το βράδυ της Λευκής Νύχτας στις 10 Μαΐου. Όλα τα προαναφερόμενα είναι τα αιτήματα που κατέθεσαν στον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας και ικανοποιήθηκαν τόσο οι επαγγελματίες της οδού, όσο και ο διοργανωτής της Λευκής Νύχτας Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης