Αποχαιρετιστήρια/ευχαριστήρια επιστολή της Αγγελικής Β. Σέκουλα-Πασχαλίδου

 Αποχαιρετιστήρια/ευχαριστήρια επιστολή της Αγγελικής Β. Σέκουλα-Πασχαλίδου

Ολοκληρώνοντας μια 37χρόνη πορεία στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση αυτού του τόπου νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω κάποιους συναδέλφους.

Αγαπητοί συνάδελφοι ένα ταξίδι έφθασε στο τέλος του. Φέτος έκλεισε ένας κύκλος (λόγω συνταξιοδότησης) 37 χρόνων όπου υπηρετούσα στον εκπαιδευτικό κλάδο από διάφορες θέσεις. Θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που ομόρφυναν κατά πολύ και πλούτισαν αυτό το ταξίδι μου, τόσο μέσα από την ακεραιότητα τους, όσο και από το ακριβοδίκαιο αίσθημα που τους διακατέχει.

Αρχικά θέλω να Ευχαριστήσω τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ.κ. Χρυσόστομο για τα εξαιρετικά 10 χρόνια συνεργασίας που είχαμε όσο ήμουν αποσπασμένη στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ελευθερουπόλεως στη οποία έχει την προεδρία. Εύχομαι ο Θεός να σας χαρίζει Σεβασμιότατε υγεία και δύναμη για την συνέχιση της διακονίας σας.

Έπειτα τον διευθυντή μου επί πολλά χρόνια στο γυμνάσιο Νικήσιανηςκ.Μαδεμτζόγλου Γεώργιο για την άψογη συνεργασία του σε όλα τα επίπεδα. Την πρώην υποδιευθύντρια μου στοΔΙΕΚ Καβάλας κ. Μαυρομάττη Στέλλα, καθώς και τον νυν διευθυντή κ Ιωσηφίδη Γρηγόρη για όλη τη στήριξη αλλά και το συνεργατικό σεβασμό. Εύχομαι τα καλύτερα στη θητεία του την νέα, στο ΔΙΕΚ Καβάλας.

Τέλος από καρδιάς ευχαριστώ τη συνάδελφο και αργότερα φίλη μου Κουμαριανού Μαρία που ήρθε στη ζωή μου, στην αρχή του δύσκολου  ταξιδιού μου, όταν πρωτοδιορίστικα στο Νησί της Λέσβου. Χωρίς αυτήν το ταξίδι μου θα σταματούσε εκεί.

Ευχαριστώντας από καρδιάς την μεγάλη εκπαιδευτική οικογένεια και τους μαθητές μου φεύγω με ένα χαμόγελο ζεστό. Η καρδιά μου σε αυτό το ταξίδι γέμισε εμπειρίες. Αν κάποιους στεναχώρησα ζητώ συγγνώμη. Ευχαριστώ για τα υπέροχα χρόνια και την αγάπη που εισέπραξα. Το γεγονός να βγαίνω υγιής με χαροποιεί και εύχομαι σε όλους το ίδιο.

Τα συναισθήματα πολλά και έντονα. Εύχομαι να είστε υγιείς κι ευτυχισμένοι εσείς και οι οικογένειες σας.

Διαβάστε επίσης