• 17 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Αποφάσεις επιτροπής κατόπιν εορτής!

 Αποφάσεις επιτροπής κατόπιν εορτής!

Αρκετά σύντομη ήταν η χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής του δήμου Καβάλας. Για μια ακόμη φορά πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης. Δύο από τις αποφάσεις ελήφθησαν κατόπιν εορτής.

Ανακλήθηκε άδεια παράτασης μουσικών οργάνων σε εσωτερικό χώρο καταστήματος. Μόνο που το συγκεκριμένο κατάστημα εδώ και καιρό έχει ήδη διακόψει τη λειτουργία του! Εγκρίθηκαν τα χειμερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ, μόνο που αυτά τέθηκαν ήδη σε ισχύ από τις 17 Σεπτεμβρίου του 2018! Η χθεσινή απόφαση εγκρίνει τα δρομολόγια έως και την 15η Ιουνίου 2019.

Το θέμα που παρουσίασε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφορούσε στην έγκριση σύνταξης πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής από δρόμο διανομής στην περιοχή του Χαλκερού. Όπως δήλωσε η αντιδήμαρχος Ευαγγελία Δρακονάκη η υπόθεση απασχολεί ήδη τη δικαιοσύνη. Πρόκειται για έναν περιφραγμένο δρόμο, που προβλέπεται στο σχέδιο της περιοχής, τον οποίον διεκδικεί ιδιώτης.

Μετά από διάφορες αυτοψίες και ελέγχους διαπιστώθηκε το ορθό του ισχυρισμού του δήμου Καβάλας. Ότι δηλαδή θα πρέπει να απομακρυνθεί η περίφραξη αφού πρόκειται να καταπάτηση του δρόμου. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης εστιάζεται στο γεγονός ότι σχετική απόφαση έλαβε χθες η επιτροπή ποιότητας ζωής του δήμου Καβάλας, ωστόσο εδώ και μήνες δεν έχει ληφθεί η προβλεπόμενη ανάλογη απόφαση από το τοπικό συμβούλιο Χαλκερού.

Διαβάστε επίσης