• 2 Μαΐου 2024,

Απόφοιτοι ΓΑΚ 1972: Επί 46 χρόνια πιστοί στο ετήσιο ραντεβού!

 Απόφοιτοι ΓΑΚ 1972: Επί 46 χρόνια πιστοί στο ετήσιο ραντεβού!

 

Αυτή η φουρνιά των αποφοίτων του Γυμνασίου Αρρένων Καβάλας του 1972 δεν το βάζει κάτω. Το ραντεβού δόθηκε μία και μοναδική φορά πριν από 46 χρόνια όταν αποφοίτησαν και από τότε όλοι πλέον γνωρίζουν ότι την πρώτη Παρασκευή του Σεπτεμβρίου κάθε χρόνου, στις 9 το βράδυ συναντιούνται στην είσοδο του πάρκινγκ του ΝΟΚ και από εκεί όλοι μαζί πηγαίνουν σε μια ταβέρνα της πόλης μας για να τα πουν και να τα πιούν, να θυμηθούν ιστορίες από τα μαθητικά τους χρόνια και να πειράξουν ο ένας τον άλλον χωρίς παρεξηγήσεις και χωρίς προβλήματα.

Η καζούρα «πέφτει σύννεφο» δεδομένου ότι αυτή η τάξη κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να αναδείξει και τρεις βουλευτές, οι οποίοι φυσικά δέχονται και τα περισσότερα πειράγματα. Οι νυν Τάκης Εμμανουηλίδης, Γιώργος Παπαφιλίπου και ο πρώην αλλά και εν δυνάμει Γιώργος Καλαντζής.

Φέτος, το βράδυ της Παρασκευής ήταν πιστοί στο ετήσιο ραντεβού γύρω στα 30 άτομα. Στην «Κυρα Βαγγελιώ» άναψε το γλέντι με τα ωραία εδέσματα, τα τσίπουρα και το κρασάκι, την καλή μουσική από μια παρέα τριών νέων μουσικών και κυρίως με τους ακατάλυτους δεσμούς φιλίας και αγάπης που συνδέουν όλα αυτά -τα σχεδόν 65χρονα πλέον- «παιδιά».

Το «παρών» έδωσαν οι:

Παναγιώτης Νικολαΐδης, Νίκος Καζαντζίδης, Μιχάλης Γκάγκαλης, Γιώργος Καζανίδης, Νίκος Μπαραλίδης, Ηλίας Μανάφης, Γιώργος Καλαντζής, Τάσος Μπουρμπούλιας, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Αύγουστος Παπατζανής, Τάκης Εμμανουηλίδης, Γιάννης Μάρκου, Παναγιώτης Στρατής, Ηλίας Τσαούσης, Κίμων Σουλίδης, Θανάσης Παπανικολάου, Αλέκος Αδαμόπουλος, Ανέστης Καφετζόπουλος, Γιώργος Τσακατάρας, Γιώργος Παπαφιλίππου, Θόδωρος Κορμισθηνός, Γιάννης Ιωαννίδης, Γιώργος Στελίου, Νίκος Ανανιάδης, Κωστής Μερσίνογλου, Ντίνος Ελευθεριάδης, Λόης Ανθάκης, Θόδωρος Θεοδωρίδης.

Και του χρόνου παιδιά…

Διαβάστε επίσης